A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ξεκινά πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων

E-mail Εκτύπωση PDF

programaΑνοιχτή είναι από χθες και μέχρι τις 25 Απριλίου η ηλεκτρονική διεύθυνση www.ependyseis.gr, στην οποία μπορούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις να καταθέτουν τις επενδυτικές τους προτάσεις για την επιδότησή τους από το πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα καλύπτει τους τομείς της Μεταποίησης, του Τουρισμού, του Εμπορίου και των Υπηρεσιών.
Σ' αυτό μπορούν να συμμετάσχουν:
• υφιστάμενες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, που μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου 2011, είχαν δύο ή περισσότερες κλεισμένες διαχειριστικές χρήσεις τουλάχιστον δωδεκάμηνης διάρκειας καθώς και
• νέες - υπό σύσταση πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
Το πρόγραμμα καλύπτει και τις 13 περιφέρειες της χώρας και τα ποσοστά της ενίσχυσης διαμορφώνονται από 40% έως 60% ανάλογα με την περιφέρεια και το μέγεθος της επιχείρησης.
Οι δαπάνες που ενισχύονται περιλαμβάνουν: κτίρια, εγκαταστάσεις, μηχανήματα, εξοπλισμό παραγωγής, μεταφορικά μέσα, εξοπλισμό και εγκαταστάσεις προστασίας περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, δικαιώματα τεχνογνωσίας, πιστοποίηση συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, λογισμικό και υπηρεσίες, προβολή, προώθηση, αμοιβές συμβούλων και λειτουργικές δαπάνες σε ποσοστό έως 25% και μόνο στην περίπτωση των νέων και υπό σύσταση, μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων. Σημαντική υποστήριξη, προκειμένου να καλυφθεί η ιδιωτική συμμετοχή που είναι και το βασικό εμπόδιο αρκετών υποψηφίων επενδυτών, εξαιτίας της αδυναμίας τους στον δανεισμό και της έλλειψης ρευστότητας από τις τράπεζες, είναι η δυνατότητα που δίνεται να χρηματοδοτηθεί το δάνειο, από τα υπάρχοντα εργαλεία του ΕΣΠΑ.
Μεταξύ αυτών είναι η παροχή εγγύησης από την ΕΤΕΑΝ για τη λήψη επενδυτικού δανείου ή εγγυητικής επιστολής και η παροχή επιχειρηματικών δανείων με χαμηλό επιτόκιο και ευνοϊκούς όρους, που διατίθενται από τις τράπεζες. Το Πρόγραμμα παρέχει επίσης τη δυνατότητα καταβολής προκαταβολής μέχρι και 100% της δημόσιας δαπάνης έναντι ισόποσης εγγυητικής επιστολής. Η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δεκαπέντε μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ένταξης.

Καθημερινή

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com