A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

3ο ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΒΙΑΣ
6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

dimotiko

... ΜΙΛΑ ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ

Ο όρος «εκφοβισμός και βία στο σχολείο» (school bullying), όπως και ο όρος «θυματοποίηση» (victimization) χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν μια κατάσταση κατά την οποία ασκείται εσκεμμένη, απρόκλητη, συστηματική και επαναλαμβανόμενη βία και επιθετική συμπεριφορά με σκοπό την επιβολή, την καταδυνάστευση και την πρόκληση σωματικού και ψυχικού πόνου σε μαθητές από συμμαθητές τους, εντός και εκτός σχολείου. Το 3ο Πιλοτικό Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας συμμετέχει με το δικό του τρόπο στην Πανελλήνια ημέρα κατά της σχολικής βίας.
Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου, οι μαθητές την Τετάρτη 6 Μαρτίου θα ενημερωθούν μέσω video- παρουσίασης για τις μορφές σχολικής βίας και τους τρόπους αντιμετώπισης.
Με κεντρικό σύνθημα η Επιθετικότητα, ο Εκφοβισμός και ο Έκδηλος ρατσισμός πρέπει να εξαλειφθούν, δημιουργήθηκε η αφίσα του σχολείου ενώ παράλληλα οι μαθητές εργάστηκαν για την ενδοσχολική βία τις προηγούμενες μέρες στις ώρες των Βιωματικών δράσεων καθώς και στο μάθημα των Εικαστικών της Πληροφορικής και των Αγγλικών. Οι εργασίες τους θα πλαισιώνουν την όλη εκδήλωση.
Ενημερωτικό φυλλάδιο διαμορφωμένο κατάλληλα για να ενημερωθούν και οι γονείς, θα δοθεί στο τέλος της παρουσίασης.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΓΚΟΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com