A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΦΤΩΧΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

olgaΌταν οι αριθμοί, φύγουν από τις εξισώσεις, τις συναρτήσεις, τις απλές πράξεις της αριθμητικής, όταν τα γράμματα του αλφαβήτου, γλιστρήσουν από τα λογοτεχνικά κείμενα, την ποίηση, τον πεζό λόγο και «σκοντάψουν» επάνω στο καβαλέτο ενός ταλαντούχου χεριού, ενός πλούσιου σε φαντασία νου, μίας προικισμένης ψυχής, τότε γεννιέται ένας άλλος κόσμος. Ο κόσμος της «Τέχνης». «ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ»
Είναι ο τίτλος της υπέροχης έκθεσης εικαστικών θεμάτων, του 2ου ΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (περιοχή Πυργετού), με έργα των μαθητών που δίνουν ζωή στο άψυχο, παίρνουν το έμψυχο και το δίνουν διαστάσεις μέσα από την τέχνη. Δίνουν διάσταση σε μια σκιά, την ζωντανεύουν, την κάνουν να μιλά στον καθένα μας χωριστά – ψιθυριστά. Μας αλλάζει την διάθεση. Το άσπρο – μαύρο της ζωής μας είναι κουραστικό. Το άσπρο – μαύρο στην τέχνη δίνει κάτι ξεχωριστό.
Δεν υπάρχουν λόγια να αναπτύξει κανείς το όλο θέαμα. Μπορεί να το απολαύσει μόνο αν το δει!!
Ως εκπαιδευτικός, αυτού του σχολείου, ένοιωσα την ανάγκη να πω δύο λόγια, γιατί όσα και να πω θα είναι πολύ φτωχά, μπροστά στην υπέροχη έκθεση των δημιουργημάτων των παιδιών, με την αμέριστη συμπαράσταση και Πολυτίμη καθοδήγηση, του αξιόλογου συναδέλφου κυρίου Κοτσίρα Ηλία.
Ο κύριος Κοτσίρας συνταξιοδοτείται. Η τέχνη δεν θα χάσει από εκείνον γιατί όπου βρεθεί έχει να δώσει πολλά.
Πολλά έδωσε και στο σχολείο μας στο Τομέα των εικαστικών, όλα αυτά τα χρόνια.
Τα παιδιά που πέρασαν δίπλα του, δεν θα τον ξεχάσουν ποτέ.
Νομίζω πως και οι συνάδελφοι δεν θα νοιώθουν λιγότερη συγκίνηση από την δική μου, που τολμώ αλλά νοιώθω και την υποχρέωση μπροστά στο έργο αυτού του εκπαιδευτικού να γράψω αυτά τα λίγα λόγια.

Με εκτίμηση
Όλγα Ζυγολάνη
Εκπαιδευτικός 2ου ΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com