A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΠΑΡΑΛΥΤΗ ΧΩΡΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΣε δραματική κατάσταση ευρίσκεται η κοινωνία μας εξ αιτίας της πρωτοφανούς ύφεσης, που έχουμε εδώ και τρία χρόνια, εξ αιτίας της καθημερινά αυξανόμενης ανεργίας, περίπου 30%, και για τον λόγο ότι δεν υπάρχει ζεστό χρήμα στην αγορά. Όποιος είναι επαγγελματίας, υπάλληλος, συνταξιούχος και αγρότης, νιώθει καθημερινά στο πετσί του την τραγική κατάσταση της οικονομίας. Η χώρα τράβηξε.... χειρόφρενο και είναι παράλυτη. Την τραγική αυτή θέση την διαπιστώνουν οι πολίτες τόσο με την μεγάλη ανασφάλεια που υπάρχει όσο και με την πλήρη απογοήτευση σε εργαζομένους και σε επιχειρήσεις. Απογοητευτικά είναι τα αποτελέσματα και στην μείωση των εσόδων του κράτους και στις υποχρεώσεις έναντι των ασφαλιστικών Ταμείων. Κι όμως μπροστά σ' αυτό το ... τέλμα η Τρόικα επιμένει στην πιστή τήρηση των καταστροφικών Μνημονίων και στην άμεση μείωση την δημοσίων υπαλλήλων κατά 25.000 μέχρι το τέλος του έτους. Μας βλέπουν πλέον ως αριθμούς και όχι ως ανθρώπους, που έχουμε οικογένειες και που δεν ευθυνόμαστε σε τίποτε για την λεηλασία του κράτους από τους ΚΛΕΦΤΕΣ που ακόμα ζουν, βασιλεύουν και θέλουν και να μας σώσουν...!
Δεν αντιλαμβάνονται πως ο ρυθμός της τεράστιας ύφεσης και το μεγάλο ύψος της ανεργίας, επίσημα είναι κοντά στο 30%, ενώ ανεπίσημα ξεπέρασε κατά πολύ το 40%, όχι μόνο οδηγούν στον εκτροχιασμό των Μνημονίων και της οικονομίας αλλά σαρώνουν και την πολιτική σταθερότητα της χώρας δηλαδή ανατρέπουν την Δημοκρατία.
Η ανασφάλεια για τα εισοδήματα έριξαν δραματικά την κατανάλωση. «Ζωντανές – Νεκρές» Τράπεζες δεν μπορούν να παίξουν αναπτυξιακό ρόλο εξ αιτίας της μη ανακεφαλαιοποίησης και των κακών δανείων. Οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τα δανεικά, γιατί, όταν τα πήραν, είχαν μισθούς αξιοπρεπείς ενώ τώρα παίρνουν μισθούς και συντάξεις πείνας και αδυνατούν να αποπληρώσουν τις οφειλές.
Οι ΓΥΠΕΣ των τοκογλύφων και τα ΠΥΡΑΝΧΑΣ των διεθνών οικονομικών συμφερόντων είναι έτοιμα να αγοράσουν τα κόκκινα δάνεια και να πάρουν τα σπίτια και την περιουσία ευυπόληπτων πολιτών και αξιοπρεπών επαγγελματιών, υπαλλήλων και συνταξιούχων. Η κατάσταση δεν φαίνεται να βελτιώνεται ουσιαστικά με τα μέτρα, που θα παρθούν τους επόμενους μήνες. Εάν δεν γίνουν ρυθμίσεις των δανείων με βάση το σημερινό εισόδημα και εάν το τραπεζικό σύστημα δεν κατορθώσει να παίξει τον ρόλο του χρηματοδότη της ανάκαμψης της οικονομίας, ανοίγοντας την στρόφιγγα, τότε τα «δεινά» θα αυξάνονται και η χώρα θα βρεθεί τελείως παράλυτη.
Ας καταλάβουν όλοι τους, οι Δανειστές, οι κλέφτες του κράτους και οι πάμπλουτοι πολίτες και πολιτικοί πως πρέπει να βοηθήσουν την μεγάλη προσπάθεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για Ανάπτυξη, και έξοδο από την κρίση, γιατί διαφορετικά το «πεπρωμένον φυγείν αδύνατον».
Και ενώ αυτή η τραγική κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο τα ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ, οι Δικοί τους άνθρωποι και όσοι είναι Μετακλητοί Υπάλληλοι στην Βουλή, κυρίως παιδιά Υπουργών, Βουλευτών και κομματόσκυλα, παίρνουν δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ των χρόνο...!
Είχε άδικο ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που έλεγε πως «η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο;».

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D.Ed., M.Ed., Ph.D.
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com