A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Έρευνες για την απόδραση κρατουμένων από τις φυλακές Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

apodasi-1Συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία δύο (2) από τους κρατούμενους του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, οι οποίοι απέδρασαν χθες περίπου στις 20:30 το βράδυ.
Οι δραπέτες εντοπίστηκαν από δυνάμεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας σε δασική περιοχή, σε απόσταση περίπου (4) με (5) χιλιομέτρων από το Κατάστημα Κράτησης, στην περιοχή Κρηνίτσα Τρικάλων, περίπου στις 14:00 σήμερα το μεσημέρι.

apodasi-2Από την πρώτη στιγμή ενεργοποιήθηκαν όλες οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα, την Ήπειρο και σε άλλες περιοχές για τον εντοπισμό των δραπετών και των δραστών της χθεσινής ένοπλης επίθεσης στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων. Συνδράμουν Ομάδες Πρόληψης - Καταστολής Εγκλημάτων, της Δίκυκλης Αστυνόμευσης, της Ασφάλειας, της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, αλλά και σκύλοι ανίχνευσης και δυο (2) ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας.

apodasi-3Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν στο εσωτερικό των Φυλακών Τρικάλων βρέθηκαν αντικείμενα, που απεικονίζονται σε φωτογραφίες που δημοσιοποιούμε και τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τους κρατουμένους κατά την διάρκεια της απόδρασης, όπως αυτοσχέδια σκάλα, που αποτελείται από μεταλλική σκάλα διώροφου κρεβατιού, λωρίδες από σεντόνια και ξύλα καθώς και σχοινιά με γάντζους. Επίσης, δημοσιοποιούμε φωτογραφίες από τα κομμένα, με λάμα, κάγκελα κελιού, από το οποίο εξήλθαν οι κρατούμενοι σε εσωτερικό περίβολο της φυλακής, καθώς και υαλοπίνακες φυλακίου, διάτρητοι από βολίδες.

apodasi-4Στο πλαίσιο των ερευνών στους χώρους της φυλακής, στο κελί του κρατούμενου Βλαστού Παναγιώτη βρέθηκαν 5 λάμες και 4 σέγες κοπής μετάλλων καθώς και 2 μαχαίρια.
Το όχημα τύπου ΒΑΝ που χρησιμοποίησαν οι δράστες εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή στη Νίκαια Λάρισας, περίπου στις 12:30 σήμερα το μεσημέρι, ολοσχερώς καμένο.
Οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση και οι Υπηρεσίες μας βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραπετών και των δραστών της ένοπλης επίθεσης.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com