A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΝΕΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Παράταση υποβολής επενδυτικών προτάσεων στη Γυναικεία έως 5 Απριλίου 2013 & Τροποποιήσεις στον Οδηγό Παράταση Υποβολής Προτάσεων έως και την 17:00 ώρα της 5ης Απριλίου 2013 (05.04.2013) και Διευκρινήσεις για την Γυναικεία Επιχειρηματικότητα του Εθνικού Αποθεματικού Απροβλέπτων.
Τομείς ενδιαφέροντος:
Υπηρεσίες – Εμπόριο, Βιομηχανία – Μεταποίηση, Τουρισμός , Πληροφορική – Τηλεπικοινωνίες, Έρευνα – Τεχνολογία – Καινοτομία
Κατηγορία δικαιούχων:
Γυναίκες
Σε ποιους απευθύνεται:
Οι Δικαιούχοι της Δράσης πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της ΕΕ ή να είναι ομογενείς ή υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.
Δικαιούχοι της Δράσης είναι γυναίκες 18-64 ετών άνεργες ή απειλούμενες από ανεργία που προσδιορίζονται ως εξής:
έχουν την ιδιότητα της ανέργου, ή
έχουν απολυθεί την τελευταία τριετία και βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας, ή
έχουν κλείσει την ατομική ή προσωπική τους επιχείρηση κατά την τελευταία τριετία, δεν ασκούν άλλη επιχειρηματική δραστηριότητα και δεν απασχολούνται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, ή
απειλούνται από ανεργία, π.χ. εργαζόμενες σε επιχειρήσεις που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας ή έχουν υπαχθεί στο άρθρο 99 κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριετίας κλπ.
αυτοαπασχολούμενες ασφαλισμένες σε οικείους ασφαλιστικούς φορείς με εισόδημα χαμηλότερο από το εισοδηματικό όριο φτώχειας, όπως αυτό ορίζεται από την ΕΛΣΤΑΤ.
Από τις παραπάνω περιπτώσεις εξαιρούνται απολυμένες γυναίκες, των οποίων η σύμβαση καταγγέλθηκε από υπαιτιότητά τους, καθώς και απολυμένες, των οποίων ο εργοδότης είναι σύζυγος ή συγγενής Α' βαθμού, εκτός από τις περιπτώσεις κατά τις οποίες απολύθηκαν λόγω διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης.

Χρηματοδότηση για εννέα επαγγελματικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικοδομής
Κοινοτική χρηματοδότηση για εννέα επαγγελματικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικοδομής έως και 60% προβλέπεται μέσα από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πρόκειται για τους κατασκευαστές μεταλλικών πορτών και παραθύρων, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, ψυκτικούς, ξυλουργούς, όσους τοποθετούν πλακάκια σε δάπεδα και τοίχους καθώς και υαλοπίνακες αλλά και για κείνους που κάνουν επιχρίσεις κονιαμάτων (σοβατζήδες), όπως και για τους κατασκευαστές στεγών.

Θερινό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων των Τρικάλων
Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ανακοίνωσε πως από την ερχόμενη Δευτέρα 1 Απριλίου ισχύει το θερινό ωράριο και είναι το εξής :
Δευτέρα 08:50 – 14:00 και 18:00 – 21:00
Τρίτη 08:50 – 14:00 ΚΛΕΙΣΤΑ
Τετάρτη 08:50 – 14:00 και 18:00 – 21:00
Πέμπτη 08:50 – 14:00 ΚΛΕΙΣΤΑ
Παρασκευή 08:50 – 14:00 και 18:00 – 21:00
Σάββατο 08:50 – 14:00 ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΑΡΓΙΑ

Παράταση για καταβολή βεβαιωμένων οφειλών Μαρτίου, στις ΔΟΥ
Μέχρι και τις 2 Απριλίου θα μπορούν να εξοφληθούν οι βεβαιωμένες οφειλές προς τις ΔΟΥ η προθεσμία των οποίων έληγε στο τέλος Μαρτίου.
Όπως προβλέπει απόφαση του υπουργείου Οικονομικών η πίστωση των βεβαιωμένων, στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ), χρεών των οφειλετών η οποία αφορά στις εισπράξεις που θα πραγματοποιηθούν από τους αρμόδιους φορείς (εκτός των ΔΟΥ) κατά τις ημερομηνίες 29 Μαρτίου, 1 και 2 Απριλίου 2013 θα διενεργείται με ημερομηνία 29 Μαρτίου 2013.
Η παράταση αποφασίστηκε προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα που δημιουργούνται επειδή η 29η Μαρτίου και η 1η Απριλίου 2013 είναι ημέρες ειδικής αργίας των διατραπεζικών συναλλαγών, όπως διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών.

ΚΕΠΕ: Αρνητική η μεσοπρόθεσμη τάση του ρυθμού μεταβολής του ΑΕΠ μέχρι και το 2015
Αρνητική εκτιμάται η μεσοπρόθεσμη τάση του ρυθμού μεταβολής του ΑΕΠ για το χρονικό διάστημα 2011-2015 σύμφωνα με το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ).
Η ανάλυση του ΚΕΠΕ στηρίζεται στην ταυτότητα του ΑΕΠ, η οποία αποσυνθέτει το πραγματικό ΑΕΠ μιας χώρας, στην παραγωγικότητα της εργασίας, στις ώρες εργασίας ανά εργαζόμενο, στο ποσοστό απασχόλησης, στο ποσοστό συμμετοχής του πληθυσμού στο εργατικό δυναμικό και στον πληθυσμό.
Η τελική εκτίμηση του ρυθμού μεταβολής της παραγωγικότητας της εργασίας διαμορφώνεται στο 0,22% ενώ η εκτίμηση της μεσοπρόθεσμης τάσης των ωρών εργασίας ανά εργαζόμενο διαμορφώνεται στο 0,11%. Η τάση του ποσοστού απασχόλησης εκτιμάται στο -2,21%, του ποσοστού συμμετοχής του πληθυσμού στο εργατικό δυναμικό στο 0,57% και του πληθυσμού στο 0,03%. Έτσι η εκτίμηση της μεσοπρόθεσμης τάσης του ρυθμού μεταβολής του ΑΕΠ διαμορφώνεται στο -1,28%, ως άθροισμα των επιμέρους συνιστωσών.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com