A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΚαθώς η Εκκλησία μας οδεύει προς την κορύφωση του μεγάλου γεγονότος της Σταύρωσης, η κοινωνία μας περνάει, παράλληλα, το μεγάλο δράμα της οικονομίας. Όπως οι τότε ισχυροί της Γής ήταν αδίστακτοι, έναντι της διδασκαλίας του Χριστού έτσι και σήμερα οι δανειστές και οι τοκογλύφοι, οι άνθρωποι του μεγάλου κεφαλαίου είναι στεγνοί εκμεταλλευτές των φτωχών και των οικονομικά αδυνάτων. Η Πρωτοφανής και δραματική απάντηση του Υπουργού Οικονομίας, Γιάννη Στουρνάρα, στις συνεχής πιέσεις της Τρόικα «πάρτε τα κλειδιά της χώρας» δηλώνει με το πιο κατηγορηματικό τρόπο πως η χώρα, οι πολίτες, η κοινωνία δεν αντέχουν άλλα μέτρα.
Οι διαπραγματεύσεις γίνονται κάτω από πολύ απελπιστική και αφόρητη πίεση για απολύσεις, για περικοπές, για άλλα ισοδύναμα μέτρα και για την... περίφημη κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι στα μάτια των Τροϊκανών δεν είναι άνθρωποι και οικογενειάρχες άλλα άψυχοι αριθμοί.
Μεγάλο παιχνίδι παίζετε μεταξύ κυβέρνησης και Δανειστών, οι οποίοι ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούν «Αίμα» και θέτουν νέους όσους για την αναδιάρθωση των Τραπεζών. Η κρυφή τους επιθυμία είναι το Τραπεζικό Σύστημα να πέσει στα χέρια των Μεγάλων Τοκογλύφων της γης κι έτσι να μας σκλαβώσουν... χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα...!
Το σκηνικό της κρίσης είναι καλά στημένο από τους αχόρταγους τοκογλύφους στα χέρια των οποίων μας έριξαν όλοι όσοι κυβέρνησαν τον τόπο αυτό εδώ και σαράντα χρόνια. Ήρθε η ώρα ο περήφανος Λαός να τους τσακίσει και να τους εξαφανίσεις από την πολιτική ζωή της χώρας.
Η τραγική αυτή κατάσταση προκαλεί αναταράξεις στο πολιτικό σύστημα και κλονίζει των τρικομματική κυβέρνηση, η οποία αντιλαμβάνεται ότι οι κοινωνικές αναταραχές είναι πολύ κοντά, εάν ληφθούν κι άλλα καταστροφικά μέτρα σε βάρος των πολιτών. Τα κόμματα της τρίχρωμης κυβέρνησης όλο αυτό το διάστημα, προσπαθούσαν να περπατήσουν πάνω... στο νερό της εξουσίας χωρίς να βραχούν... και χωρίς πολιτικό κόστος.
Το καλοστημένο σκηνικό της Ευρωπαϊκής Οικονομίας γίνεται από την Γερμανία, η οποία ενδεχομένως ετοιμάζεται για μικρότερη και σκληρότερη Ευρωζώνη, γιατί οι 17 χώρες της Ευρωζώνης μπορεί να γίνουν και 14 και 13 χωρίς να χαλάσει ο κόσμος.
Όπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα με τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, οι εκλογές στην Γερμανία το φθινόπωρο και ο επικείμενος Ανασχηματισμός της κυβέρνησης μας είναι δύο πολιτικές εξελίξεις, που θα ξεκαθαρίσουν αν θα χρεοκοπήσουμε ή αν θα σωθούμε. Πάντως τώρα είμαστε πάνω σε αναμμένα κάρβουνα... και αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να κρατήσει πολύ. Ο Λαός δεν έχει άλλες ΑΝΤΟΧΕΣ... πρέπει όλοι τους να το χωνέψουν καλά...! Εάν οι δανειστές θέλουν να σώσουν τα κεφάλαιά τους και κεφάλια τους πρέπει να έχουμε και εμείς ζωή για να μπορέσουμε να αποπληρώσουμε όσα έκλεψαν οι πολιτικοί και οι διαπλεκόμενοι της χώρας μας.

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D.Ed., M.Ed., Ph.D.
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com