A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ «ΩΔΗ» ΣΤΟΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΣΜΟ

E-mail Εκτύπωση PDF

papasimosH υπερψήφιση της «ντροπολογίας», που απαλλάσσει τις διοικήσεις των τραπεζών (κυρίως της εκποιημένης Αγροτικής Τράπεζας), που έδωσαν «θαλασσοδάνεια» 250 εκατομμυρίων ευρώ τουλάχιστον στα κόμματα του δικομματισμού, που συνεχίζουν να κυβερνούν αυτόν τον τόπο από το 1974, και μαζί με αυτές, τους προέδρους και τους ταμίες των κομμάτων αυτών, καθώς και όλου του υπολοίπου «εσμού» των «χρυσοκανθάρων» των μη κυβερνητικών οργανώσεων, αποτελεί, χωρίς υπερβολή, το απόγειο της παρακμής, αλλά και του αμοραλισμού του πολιτικού συστήματος σ' αυτή την Χώρα. Πολιτικό σύστημα, που επί σαράντα χρόνια κατά την περίοδο της Μεταπολίτευσης, αργά αλλά σταθερά στην αρχή, και στην συνέχεια με επιτάχυνση στην ύστερη Μεταπολιτευτική περίοδο, δόμησε το πιο άθλιο κλεπτοκρατικό σύστημα στην Ευρώπη, με διάχυση της σήψης και της διαφθοράς παντού, σε όλους τους θεσμούς και σε όλα τα επίπεδα, με μοναδικό στόχο την συγκάλυψη και την ευχέρεια στην «λεηλασία» του εθνικού πλούτου της Χώρας από τα «τρωκτικά» της παρασιτικής οικονομικής ολιγαρχίας, την πλειοψηφία του πολιτικού προσωπικού, που την εξέφραζε πολιτικά, και διάφορα ιδιοτελή κοινωνικά στρώματα, που αποτέλεσαν την «συμμαχία της μεγάλης αρπαγής».
Αυτή η πορεία, σε συνδυασμό με την επιθετικότητα των διεθνών τοκογλύφων του χρηματοπιστωτικού καπιταλισμού, είναι που οδήγησε την Χώρα στην σημερινή κατάπτωση και εθνική ταπείνωση και την κοινωνία σε απόγνωση.
Ακόμα και σήμερα, μετά από τρία χρόνια μνημονιακής «καταιγίδας», που εξανδραπόδισε το 1/3 του Ελληνικού πληθυσμού, που έχει φτωχοποιήσει και περιθωριοποιήσει μεγάλα, δυναμικά και ζωτικά κοινωνικά τμήματα της Χώρας, που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε Χώρα περιορισμένης εθνικής κυριαρχίας μιας ιδιότυπης Ευρωπαϊκής «αποικίας χρέους», το ίδιο πολιτικό προσωπικό, που είναι υπεύθυνο γι' αυτή την μεγάλη εθνική «κατρακύλα», δεν ορρωδεί προ ουδενός, προκειμένου να προστατεύσει τα προνόμιά του και την διαπλοκή.
Με κυνικό, ανήθικο και αμοραλιστικό τρόπο, προχώρησαν στην ψήφιση της «ντροπολογίας» – σκάνδαλο, δίνοντας, παράλληλα, την «χαριστική βολή» στην όποια αξιοπιστία του Κοινοβουλίου, με στόχο την απαλλαγή του δότη, έτσι ώστε να αποφύγουν την ποινική δίωξη οι υπεύθυνοι των κομμάτων, που ήταν οι αποδέκτες αυτών των «θαλασσοδανείων» («δανεικών και αγύριστων»), δηλαδή οι τέσσερις πρωθυπουργοί, που ήταν επικεφαλής στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και την Ν.Δ., οι υπεύθυνοι οικονομικών και οι ταμίες, που εισέπρατταν και διαχειρίζονταν τα χρήματα.
Η θλιβερή αυτή εξέλιξη «φωτίζει» και την σκανδαλώδη παραχώρηση της Αγροτικής Τράπεζας στον Όμιλο της Πειραιώς από την τρικομματική κυβέρνηση, αντί 97 εκατομμυρίων ευρώ, την στιγμή, που μόνο η ακίνητη περιουσία της Αγροτικής Τράπεζας ανέρχονταν σε 1,5 δις ευρώ και η ρευστότητά της ήταν πολλαπλάσια της Πειραιώς.
Ο «κατηφορικός δρόμος» της τρικομματικής κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος συνολικά, συνεχίζεται αμείωτος και, επειδή έχει χαθεί πλέον το μέτρο, ακόμα και με βάση τα μέτρα και τα σταθμά της Ελληνικής κλεπτοκρατίας, επιδίδονται και σε προκλητικά αυταρχική επίδειξη βίας και καταστολής, όπως διαπιστώσαμε με την επαναφορά «μαύρων», παλαιών ημερών, στην Ιερισσό της Χαλκιδικής. Είναι βέβαιο, ότι ο συνδυασμός του αμοραλισμού, της ανηθικότητας και της αυθαιρεσίας του αστυνομικού Κράτους, που «κονιορτοποιεί» το Σύνταγμα και την δημοκρατική ευαισθησία, αποτελεί έναν «εκρηκτικό συνδυασμό», που διογκώνει την αγανάκτηση και την αμφισβήτηση και μπορεί να μετατραπεί σε «φωτιά», που θα «κατακάψει τα πάντα».

Του Γεωργίου Παπασίμου
Δικηγόρου
Μέλους Δ.Σ. του «ΠΡΑΤΤΩ»
Blog: papasimos.wordpress.com Twitter: @PapasimosG

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com