A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΣΕ ΝΕΥΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΔιανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών και ο Υιός του Θεού σε λίγο θα σταυρωθεί ανάμεσα σε δύο ληστές, προκειμένου να σώσει τον κόσμο από τις αμαρτίες. Είναι βέβαιο πως την ερχόμενη Κυριακή όλοι μας θα ψάλλουμε το «Χριστός Ανέστη» και θα ανταλλάσσουμε ευχές για υγεία, χαρά και ευτυχία. Η κοινωνία μας, όμως, περνάει το ίδιο διάστημα τον δικό της «Γολγοθά», με πρωτοφανείς δείκτες ανεργίας 30%, φτώχειας 45%, αυτοκτονιών και απελπισίας. Όλοι θα θέλουμε αυτός να 'ναι ο τελευταίος «Γολγοθάς» για την πατρίδα μας και φυσικά όλοι είναι πρόθυμοι να υποφέρουν αρκεί να γλιτώσει ο τόπος από την χρεοκοπία. Εκείνοι που ζουν στον... κόσμο τους είναι όλοι εκείνοι που καταλήστεψαν την χώρα μας και οι οποίοι έμειναν στο απυρόβλητο από την Δικαιοσύνη. Αντί να 'χουν πάει στο Γουδί .. δυστυχώς ζουν και βασιλεύουν.
Έτοιμο είναι το σχέδιο για να ξεπαγώσουν οι πλειστηριασμοί 110.000 κατοικιών, που πάνε για κατάσχεση και φυσικά θα αλλάξουν χέρια. Άλλοι τα έκτισαν με κόπο, με δάκρυ, με δανεικά, για να βάλουν τα παιδιά τους κάτω από μια .. κεραμίδα και άλλοι θα τα πάρουν σχεδόν τζάμπα, προκειμένου να κλείσει το αμαρτωλό κεφάλαιο των κόκκινων δανείων.
Και ενώ οι πολίτες είναι σε απόγνωση η τρικομματική κυβέρνηση είναι σε νευρική κρίση. Τα φαινόμενα ασυνεννοησίας και οι συγκρούσεις σε διάφορα επίπεδα είναι σχεδόν καθημερινά και προκαλούν οργή και αηδία σ' όσους αντιλαμβάνονται τα πολιτικά τους παιχνίδια. Βέβαια ο λαός αναλογίζεται πως είναι δυνατόν οι χθεσινοί εχθροί Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ να 'ναι σήμερα σύμμαχοι και κατά πόσο μπορούν αν συμπλεύσουν, ώστε να σωθεί η πατρίδα.
Πολλοί ομιλούν για λυκοφιλία, για πολιτική σκοπιμότητα και προσωπική επιβίωση. Ο καθένας χωριστά προσπαθεί να χει οφέλη κομματικά και προσπαθεί να παίξει τα δικά του επικοινωνιακά παιχνίδια. Ποιος κέρδισε από το παιδαριώδες και αστείο πολιτικό παιχνίδι την περασμένη εβδομάδα; Κανένας δεν το γνωρίζει. Γεγονός είναι πως γίνεται ένας αγώνας για το ποιος θα κερδίσει περισσότερο απ' όσα διαδραματίζονται στην πολιτική αρένα. Η επίσκεψη των κ. Σαμαρά- Βενιζέλου στον εργοτάξιο της Ολυμπίας μάλλον μας θύμισε την εποχή του Μαυρογιαλούρου...!
Οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης φοβούνται για το τι κρύβει το προσωπικό και κομματικό τους μέλλον. Εκείνος που φαίνεται πως δεν υπολογίζει πολύ το προσωπικό και το κομματικό κόστος είναι ο πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος και υψηλό δείκτη ευφυΐας και ωριμότητας έχει και δεν θέλει με τίποτε η βόμβα.. της χρεοκοπίας να σκάσει στα δικά του χέρια, την στιγμή που άλλοι είναι εκείνοι που κατέστρεψαν την χώρα.
Μακάρι, και όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο να γιορτάσουμε μετά από την Ανάσταση του Κυρίου και την Ανάσταση της χώρας. Αυτό είναι το στοίχημα που ο λαός το θέλει, κανένας, όμως δεν μπορεί με βεβαιότητα να το εγγυηθεί.

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D.Ed., M.Ed., Ph.D.
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com