A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Σπαταλούν 310 εκατ. ευρώ σε κινητά

E-mail Εκτύπωση PDF

kinitaΑπεριόριστο χρόνο ομιλίας με τα λεφτά του ελληνικού λαού έχουν θεσπίσει για τους εαυτούς τους κορυφαίοι δημόσιοι λειτουργοί που επιδίδονται σε απίστευτα όργια σπατάλης, με το ελληνικό Δημόσιο να πληρώνει ημερήσια κόστη τηλεφωνίας που ανέρχονται σε 850.000 ευρώ. Μάλιστα μόνο στον στενό δημόσιο τομέα, τα έξοδα τηλεπικοινωνιακών αναγκών φτάνουν σε ετήσια βάση τα 310 εκατ. ευρώ. Όπως αποκαλύπτουν τα Παραπολιτικά, επικαλούμενο δήλωση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης σε ερώτηση του βουλευτή της Ν.Δ., Ανδρέα Ψυχάρη, τα περισσότερα κινητά τα διέθετε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, καθώς ο αριθμός τους έφτανε τα 1.000, με ετήσιο κόστος 476.814 ευρώ. Ακολουθούσε το υπουργείο Εξωτερικών με 105.895 ευρώ, ενώ το Οικονομικών έφτανε τις 685 συνδέσεις κινητών για την πολιτική ηγεσία, τις γενικές διευθύνσεις και το ΣΔΟΕ, με κόστος 99.985 ευρώ.
Επίσης, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχε 95 υπηρεσιακά κινητά για τον υπουργό, τον υφυπουργό, επιτελικά γραφεία, συμβούλους, διευθυντές, υποδιευθυντές και τμηματάρχες. Απίστευτα είναι όμως και τα νούμερα που καταγράφονται καθημερινά στους λογαριασμούς χιλιάδων οργανισμών για τα κινητά.
Στις κρατικού ενδιαφέροντος επιχειρήσεις τα σχετικά κονδύλια εγγράφονται ως «λοιπά έξοδα» στους ισολογισμούς και δεν κοινοποιούνται στο εποπτεύον υπουργείο, κάτι που σημαίνει ότι η δαπάνη μπορεί να ανέρχεται σε εφιαλτικά μεγέθη.
Για να αντιληφθεί μάλιστα κανείς την έκταση της κακοδιαχείρισης, αρκεί να σκεφτεί πως κινητά, δημοσία δαπάνη, δικαιούνται υπουργοί, υφυπουργοί, γενικοί γραμματείς υπουργείων, προϊστάμενοι τμημάτων, υπεύθυνοι ασφαλείας, διευθύνοντες σύμβουλοι και μέλη Δ.Σ. οργανισμών, τα γραφεία Τύπου αλλά και χιλιάδες συνεργάτες.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com