A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirio

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

ΤΡΙΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013

Ενημερωτική Εκδήλωση στην Καλαμπάκα διοργανώνει το Επιμελητήριο Τρικάλων για την παρουσίαση του προγράμματος «Ψηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Τρικάλων για την προώθηση της ευρυζωνικότητας & την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Τρικάλων» την Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 και ώρα 7:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΝΙΤΣΑ ΛΙΑΠΗ» (όπισθεν 1ου Δημοτικού Σχολείου).

Από το 2008 το portal του Επιμελητήριου Τρικάλων, αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία, προσφέρει ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε όλους του επιχειρηματίες ανοίγοντας ένα παράθυρο συνεργασίας με όλο τον κόσμο.

Σήμερα, ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις αναβαθμίζει τις ψηφιακές του υπηρεσίες για την περαιτέρω στήριξη της ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων μελών του.

Με το νέο αυτό έργο του Επιμελητηρίου Τρικάλων, το Portal www.trikala-chamber.gr αναβαθμίζεται εντάσσοντας μια πληθώρα Ψηφιακών Δράσεων, άμεσα στοχευμένες στις ανάγκες του επιχειρηματία για άμεση πληροφόρηση, προβολή και εξυπηρέτηση. Ψηφιακές Δράσεις οι οποίες παρέχονται δωρεάν σε όλα τα μέλη του με ένα μόνο κλικ.

Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του Επιμελητηρίου Τρικάλων οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να:

  • προβληθούν στον Τουριστικό Οδηγό του Επιμελητηρίου και να συμμετέχουν σε ένα ενιαίο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων (e-booking),

  • Δημιουργήσουν μία μίνι ιστοσελίδα της επιχείρησής τους και να προβληθούν στις εξιδεικευμένες ηλεκτρονικές αγορές του Επιμελητηρίου,

  • θέσουν τα ερωτήματα τους και να λάβουν εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογιστικά, εργασιακά θέματα (e-consulting),

  • πουλήσουν τα προιόντα τους Online (Αγορά Τρικάλων/e-shop),

  • συμμετέχουν σε προγράμματα Τηλεκπαίδευσης και να πραγματοποιήσουν Τηλεδιασκέψεις με τους συνεργάτες τους,

  • συνεργαστούν με τον απόδημο ελληνισμό μέσω της εφαρμογής «Ομογενειακή Επιχειρηματικότητα»,

Με τις νέες ψηφιακές δράσεις του portal του Επιμελητηρίου Τρικάλων οι επιχειρηματίες αποκτούν ένα επιπρόσθετο συγκριτικό πλεονέκτημα για τη μείωση της γραφειοκρατίας, την ανάπτυξη της εξωστρέφειας, και της ανταγωνιστικότητάς τους.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com