A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Επιστολή της Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων για το διαφημιστικό Εταιρείας ποτών στα Μετέωρα

E-mail Εκτύπωση

mitropolitisΗ επιστολή του Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ προς τον Υπουργό Πολιτισμού για το θέμα της απόφασης του Κ.Α.Σ. και του Δ.Σ. του Δήμου Καλαμπάκας, για την έγκριση λήψεως σκηνών διαφημιστικού μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας, στο χώρο των Μετεώρων.
"Αγαπητέ μου κ. Υπουργέ, δεχτήτε , παρακαλώ, τα θερμά μου συγχαρητήρια διά την Υπουργικήν θέσιν εις ένα από τα βασικά Υπουργεία της Πατρίδος μας, το όποιον έχει την ευθύνην διά τα πολιτιστικά θέματα, αλλά κυρίως με όλα τα θέματα που έχουν σχέσιν με τον πολιτισμόν, διαχρονικά, της Πατρίδος μας, της αρχαίας Ελλάδος, της Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής περιόδου και με τα σημερινά δρώμενα εις τον τομέα του Πολιτισμού. Είμεθα βέβαιοι διά την επιτυχίαν σας εις αυτόν τον νευραλγικόν τομέα, όπως άλλωστε, μέχρι σήμερον, εις όλα τα Υπουργεία που υπηρετήσατε, έχετε επιδείξει τας ικανότητάς σας και σημειώσατε μόνον επιτυχίας. Αυτό ευχόμεθα και διά την νέαν σας ευθύνην.
Κύριε Υπουργέ. Επιθυμώ να σας θέσω και ένα κατεπείγον θέμα. Παρακαλώ πολύ να μην υπογράψετε την πρότασιν -άδεια του Κ.Α.Σ. διά μιαν ξένην εταιρείαν, ήτις θέλει να διαφημίσει ποτόν και ή οποία θα χρησιμοποιήσει Ελικόπτερον με τον διαφημιστήν να κατέρχεται εις τας Ιεράς Μονάς των Μετεώρων, ανοίγοντας με τον τρόπον αυτόν τον δρόμον εις διαφημιστικάς εταιρείας διά παρομοίας απαιτήσεις πράγμα που έως τώρα το αποτρέψαμε.
Ή Ιερά Μητρόπολις μας και άπασαι αι Ιεραί Μοναί διαμαρτυρόμεθα εντόνως εις την άποφασιν του Κ.Α.Σ., το όποιον θα έπρεπε να ζητήσει την γνώμην μας και όχι αυθαίρετα να παρέχει αδείας που αφορούν τας Ιεράς Μονάς, ενός μοναστικού κέντρου τόσον σημαντικού και τόσον γνωστού ανά τον κόσμον. Αποτελεί βεβήλωσιν του ιερού αυτού χώρου με το να διαφημίζεται με φόντο τας Ιεράς Μονάς ένα ποτόν μιας Εμπορικής Εταιρείας με σκοπόν τό κέρδος. Μας είπον ότι θα διαφημισθούν τα Μετέωρα!
Αλλά τα Μετέωρα ήδη είναι διαφημισμένα και γνωστά από την Ίαπωνίαν και Κίναν και εις όλας τας Ηπείρους. Δεν χρειαζόμεθα αυτήν την διαφήμισιν Κύριε Υπουργέ! Γνωρίζω το ήθος σας, τον σεβασμόν σας προς την Εκκλησίαν και τας παραδόσεις της και σας παρακαλώ θερμώς να μην υπογράψετε αυτήν την απόφασιν, που αποτελεί προσβολήν διά τον Μετεωρίτικον Μοναχισμόν. Πρέπει να επέμβετε σήμερον. Ζητούμεν τήν κατανόησήν σας.
Σας εύχομαι καλήν δύναμιν εις την νέαν σας έπαλξιν".

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com