A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΑναρτήθηκαν οι πίνακες με τα επενδυτικά σχέδια του Α' εξαμήνου 2012 Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξέτασης των επενδυτικών σχεδίων της πρώτης εξαμηνιαίας περιόδου του έτους 2012, σύμφωνα με τις διατάξεις του επενδυτικού νόμου (ν.3908/2011). Κατόπιν αυτής της εξέλιξης και με βάση τα χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί, η υπηρεσία κατήρτισε τους σχετικούς πίνακες (ένας πίνακας για τη Γενική Επιχειρηματικότητα, ένας για την Τεχνολογική Ανάπτυξη και 13 πίνακες για τις Περιφέρειες) και τους ανήρτησε προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές να ενημερωθούν μέσω του πληροφοριακού συστήματος για την βαθμολογία και την κατάταξη του επενδυτικού σχεδίου που υπέβαλλαν. Στο πλαίσιο των οδηγιών που έχουν δοθεί από το υπουργείο προς τη Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για τα επενδυτικά σχέδια της β' εξαμηνιαίας περιόδου του 2012 θα αναρτηθούν στις 30 Ιουλίου 2013 και για το σύνολο των Ειδικών Καθεστώτων στις 30 Σεπτεμβρίου 2013.

Συρρίκνωση της εγχώριας μεταποιητικής δραστηριότητας
Συνεχίστηκε τον Ιούνιο η συρρίκνωση της εγχώριας μεταποιητικής δραστηριότητας, σύμφωνα με τη μηνιαία έρευνα της Markit. Ο δείκτης υπευθύνων προμηθειών (PMI) διαμορφώθηκε στις 45,4 μονάδες από τις 45,3 μονάδες τον Μάιο.

Αρνητικό πρόσημο στον κύκλο εργασιών του εμπορίου
Αρνητικό πρόσημο καταγράφεται στον κύκλο εργασιών του κλάδου του Λιανικού Εμπορίου, παρά το γεγονός ότι ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο Λιανικό εμπόριο, που καταγράφηκε για τον Απρίλιο του 2013, κυμάνθηκε στο υψηλότερο επίπεδο για το Α΄ τετράμηνο του έτους. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), η ετήσια μεταβολή του εν λόγω δείκτη παρουσίασε αισθητή πτώση κατά 14,7 ποσοστιαίες μονάδες.

Στα ίδια επίπεδα το οικονομικό κλίμα τον Ιούνιο
Στις 93,5 μονάδες διαμορφώθηκε ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα τον Ιούνιο, οριακά χαμηλότερα από τις 93,8 μονάδες τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με έρευνα οικονομικής συγκυρίας του ΙΟΒΕ. Ειδικότερα, μεγάλη βελτίωση των προσδοκιών καταγράφεται στον κλάδο των ξενοδοχείων, όπου η σαφώς αυξημένη κίνηση σε σχέση με πέρυσι κατά την τουριστική περίοδο έχει επιτρέψει τη διατύπωση αρκετά αισιόδοξων εκτιμήσεων, με αποτέλεσμα τη ισχυρή βελτίωση του συνολικού δείκτη των υπηρεσιών. Αντίθετα, υποχώρηση σημειώνει η καταναλωτική εμπιστοσύνη, με άμεση επίδραση και στο λιανικό εμπόριο.

Παράταση προθεσμιών για υποβολή δηλώσεων Ε9
Παρατείνονται οι προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων Ε9 όπως προβλέπει απόφαση του υπουργείου Οικονομικών. Ειδικότερα, η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής του Ε9 φυσικών προσώπων παρατείνεται μέχρι και τη 15η Σεπτεμβρίου 2013, ενώ για τα νομικά πρόσωπα έως και την 30ή Νοεμβρίου 2013.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com