A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Βάσεις 2013: Πότε και πού θα αναρτηθούν – Τελευταίες εκτιμήσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

sxoliaΣτο κόκκινο βρίσκεται η αγωνία των υποψηφίων, καθώς απομένουν ελάχιστες ημέρες για την ανακοίνωση των Βάσεων 2013 από το υπουργείο Παιδείας.
Σε λίγες μέρες θα τελειώσει η αγωνία χιλιάδων μαθητών με τα στοιχεία να δείχνουν ότι καμία από τις περιζήτητες σχολές δεν θα ξεπεράσει τα 19.000 μόρια. Όπως κάθε χρονιά, η ανακοίνωση για τις βάσεις 2013 θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα results.minedu.gov.gr του υπουργείου Παιδείας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το υπουργείο, οι βάσεις 2013 θα ανακοινωθούν πιο αργά από ποτέ φέτος, την Παρασκευή 30 Αυγούστου.
Οι τελευταίες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βουτιά σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και 1.000 μορίων, μάλιστα ίσως σημειωθεί και η χαμηλότερη επίδοση των τελευταίων δέκα χρόνων.
Το μεγαλύτερο... Βατερλώ στις εξετάσεις σημειώθηκε φέτος από τους υποψηφίους του 2ου και 4ου πεδίου.
Πολλοί μαθητές σημείωσαν χαμηλές πτήσεις στις βαθμολογίες τους λόγω των απαιτητικών θεμάτων στις Πανελλαδικές, ιδιαίτερα στα Μαθηματικά, με αποτέλεσμα οι αριστούχοι να μειωθούν στο μισό σε σχέση με πέρσι.
Με βάση τις φετινές βαθμολογίες προβλέπεται μείωση ακόμα και 400 μορίων στο Μαθηματικό Αθήνας, ενώ το Φυσικό κατρακυλάει ακόμα περισσότερο σημειώνοντας πτώση της τάξης των 500 μορίων.
Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στις σχολές του ΕΜΠ, όπου οι Σχολές Μηχανικών Η/Υ και Μηχανολόγων Μηχανικών, από τις υψηλότερες του Μετσόβιου, αναμένεται να μην ξεπεράσουν τα 18.500-18.400 μόρια.
Η μείωση των αριστούχων στο μισό επηρεάζει και το 3ο πεδίο που αφορά τις ιατρικές επιστήμες. Μόλις 693 υποψήφιοι βαθμολογήθηκαν με 19 και 20, ποσοστό χαμηλότερο του 1%.
Ο αριθμός αυτός δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι θέσεις στις δημοφιλείς σχολές, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι η Ιατρική Αθηνών, η σχολή που εδώ και χρόνια ακολουθεί μόνο ανοδική πορεία στις βάσεις, δεν θα ξεπεράσει τα 19.000 μόρια.
Πτώση της τάξης των 200-300 μορίων αναμένεται και στα περιφερειακά Ιδρύματα.

newsbomb

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com