A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Από σήμερα η προκαταβολή συντάξεων σε 7.634 δημόσιους υπαλλήλους

E-mail Εκτύπωση PDF

sintaxiΞεκινά η πίστωση της προβλεπόμενης προκαταβολής σύνταξης σε 7.634 δημοσίους υπαλλήλους που αποχώρησαν από την υπηρεσία τους μετά το Μάρτιο.
Αναλυτικά τι θα ισχύσει Σε 7.634 δημοσίους υπαλλήλους που αποχώρησαν από την υπηρεσία τους μετά το Μάρτιο εφέτος, θα πιστωθεί σήμερα Τρίτη στους λογαριασμούς τους η προβλεπόμενη προκαταβολή σύνταξης μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών.
Ο αριθμός αυτός των υπαλλήλων, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, είναι υψηλότερος κατά 60% σε σχέση με τον αντίστοιχο του Αυγούστου, οπότε και είχαν λάβει την προκαταβολή σύνταξης 4.752 υπάλληλοι, ενώ ο αριθμός αυτός ήταν 264 υπάλληλοι τον Ιούνιο και 1.126 υπάλληλοι τον Ιούλιο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, από τους 7.843 υπαλλήλους του Δημοσίου που αποχώρησαν από την 1η Μαρτίου 2013 έως και την 5η Σεπτεμβρίου 2013, προκαταβολή σύνταξης θα λάβει το 97,3% αυτών.
Στη δήλωσή του, ο κ. Σταϊκούρας επισημαίνει, παράλληλα, ότι η εφαρμογή της ρύθμισης που αφορά στην προκαταβολή της σύνταξης, η οποία είναι πέραν των δεσμεύσεων της χώρας έναντι των εταίρων και δανειστών, έχει σχεδόν πλήρως ομαλοποιηθεί.
Συνεπώς, προσθέτει ο κ. Σταϊκούρας, επιλύθηκε το επί δεκαετίες υφιστάμενο πρόβλημα της καθυστέρησης της καταβολής της σύνταξης των εξερχομένων από τις δημόσιες υπηρεσίες και του μισθοδοτικού κενού που αυτοί αντιμετώπιζαν έως τον οριστικό κανονισμό της σύνταξής τους.

ΑΠΕ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com