A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση Παλαιοκώστα

E-mail Εκτύπωση PDF

paleokostasΣτο προσκήνιο επανήλθε πάλι ο διαβόητος κακοποιός Βασίλης Παλαιοκώστας, ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει άφαντος, αν και πρόσφατα ανακαλύφθηκαν δύο προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, τα οποία είχε λάβει ως λύτρα για την απαγωγή του βιομηχάνου Γιώργου Μυλωνά.

Στην ΕΥΠ και την Ασφάλεια σήμανε συναγερμός μετά τον εντοπισμό των δύο χαρτονομισμάτων στην Κοζάνη, ωστόσο εν τέλει αποδείχθηκε εσφαλμένος, με τις Αρχές να έχουν επιβεβαιώσει πλέον το γεγονός ότι ο ασύλληπτος κακοποιός έχει ήδη «ξεπλύνει» τα χρήματα από την απαγωγή Μυλωνά στη Βουλγαρία.
Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ διαπίστωσε ότι τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα δεν τα έχει διακινήσει ο Παλαιοκώστας ή κάποιος συνεργάτης του, αλλά πρόκειται για χρήματα που εντοπίζονται σε αγροτικές περιοχές και διακινούνται κυρίως από Βούλγαρους εποχικούς εργάτες που προσλαμβάνονται τα καλοκαίρια σε μεγάλες καλλιέργειες, αναφέρει η Espresso.
Πως οργάνωσε το «ξέπλυμα»
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, πως μετά την θεαματική απόδραση του Παλαιοκώστα με τον Αλκέτ Ριζάι από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο διαβόητος κακοποιός κατάφερε να προσεγγίσει συνεργάτες του και να μεταφερθεί στην Βουλγαρία, όπου έκλεισε συμφωνία με συγκεκριμένο κακοποιό για να του «ξεπλύνει» τα 5 εκατ. ευρώ που είχε λάβει ως λύτρα από την απαγωγή Μυλωνά. Οι ίδιες πηγές μάλιστα, σημειώνουν πως ο Βούλγαρος κακοποιός αγόρασε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα του Παλαιοκώστα στη μισή τους αξία, με αποτέλεσμα ο διαβόητος κακοποιός να έχει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ σε «καθαρά» χαρτονομίσματα.
Που βρίσκεται ο Παλαιοκώστας
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του γνωστού κακοποιού δεν έχουν επιφέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, καθώς ο Παλαιοκώστας φροντίζει να είναι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις του και να «σβήνει» όλα του τα ίχνη, κυρίως δε αυτά των οικονομικών του συναλλαγών, αναφέρουν αστυνομικές πηγές του iefimerida.gr. Ωστόσο, από τις μέχρι τώρα έρευνες προκύπτει ότι ο γνωστός κακοποιός δεν βρίσκεται στην Ελλάδα και πιθανότατα έχει βρει καταφύγιο στη Βουλγαρία ή κάποια άλλη χώρα των Βαλκανίων.

Parapolitika.gr

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com