A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Κινηματογραφική καταδίωξη στα Τρίκαλα για την σύλληψη 3 νεαρών και μιας ανήλικης

E-mail Εκτύπωση
katadioksiΣκηνές από κινηματογραφική αστυνομική ταινία, διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα στη Ράξα Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr , αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, εντόπισαν στην Εθνική Οδό Τρικάλων Ιωαννίνων να κινούνται με κατεύθυνση από τα Ιωάννινα προς τα Τρίκαλα, δύο μηχανές στις οποίες επέβαιναν 4 Τρικαλινοί και οι οδηγοί τους, στην θέα των Αστυνομικών, να αλλάζουν πορεία και να φεύγουν από τον κόμβο στο ύψος της επιχείρησης «Φαλτάκας» προς την Ράξα.

 

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη και δόθηκε σήμα και προς την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο διαθέσιμες Αστυνομικές ομάδες.

Οι νεαροί, εγκατέλειψαν τις μηχανές και επιχείρησαν να διαφύγουν της σύλληψης μπαίνοντας σε εγκαταλελειμμένο κτήριο της περιοχής.

Ωστόσο οι Αστυνομικοί στις 8 το βράδυ κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο νεαρούς ηλικίας 20 και 22 ετών και τις δύο νεαρές μια ηλικίας 19 ετών και μια ανήλικη.

Όπως προέκυψε από την Αστυνομική έρευνα, χθες τα ξημερώματα είχαν κλέψει τις δύο μηχανές από τα Ιωάννινα και οι οποίες κατασχέθηκαν από τους Αστυνομικούς, ενώ οι 4 νεαροί Τρικαλινοί θα οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

trikalanews

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com