A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ενημέρωση σχετικά με το καινοτόμο πρόγραμμα FRANCHISE FARMING στην Ελλάδα.

E-mail Εκτύπωση PDF

mpimpasΑπό όμιλο Mpimpas GroupInvesting 20.000.000 ευρώ θα επενδυθούν στην περιφέρεια της Αχαΐας για την καλλιέργεια μανιταριών με την μέθοδο συμμετοχικού FranchiseFarming
Αθήνα 5 Δεκεμβρίου 2013. Ο Όμιλος Mpimpas Group Investing κάνοντας πράξη τις ρηξικέλευθες ιδέες,προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης το συμμετοχικό project FRANCHISE FARMING.Δεδομένου ότι η Ελλάδα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι η μέθοδος του συμμετοχικού Franchise Farmingαποτελεί μονόδρομο εγγυημένης οικονομικής ανάπτυξης. Ο Όμιλος Mpimpas GroupInvesting επενδύει σε καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια έχοντας ως κύριο στόχο,τόσο την ταχύτητα απόσβεσηςόσο και την άμεση απόδοση κεφαλαίου. Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε η πρώτη συμμετοχική μονάδα στην περιφέρεια της Αχαΐας,στην οποία θα καλλιεργηθούν 100 στρέμματα μανιταριών σε θαλάμους συγκεκριμένων προδιαγραφών, υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης. Στην ίδια περιοχή θα δημιουργηθεί καθετοποιημένη μονάδα επεξεργασίας και τυποποίησης (φρέσκο, καταψυγμένο, σε κονσέρβα και σκόνη) των μανιταριών αξιοποιώντας τόσο την παραγωγή του Ομίλου όσο και τις παραγωγές των αυτόνομων μονάδων της ευρύτερης περιοχής της Νοτίου Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος MPIMPAS Group Investing έχει εξασφαλίσει την απορρόφηση του παραγόμενου προϊόντος, με δεδομένο ότι η ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση του, τόσο από την εγχώρια όσο και από την διεθνή αγορά, το καθιστούν επιτυχημένο εξαγώγιμο προϊόν, το οποίο μπορεί να καταστήσει την χώρα μας, ως την κορυφαία εξαγωγική χώρα της Ευρώπης.Έχουμε ήδη προβεί σε διαπραγματεύσεις για την σύναψη συνεργασιών εξαγωγής με Βόρειες Ευρω

παϊκές χώρες, στις οποίες οι κλιματολογικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την καλλιέργεια μολονότι η ζήτηση παραμένει υψηλή.Στο πλαίσιο αυτό έχουμε θέσει τις βάσεις, έτσι ώστε τα μανιτάρια να αποτελέσουν το σημαντικότερο παραγόμενο εθνικό προϊόν και η Ελλάδα

να καταστεί η πρώτη εξαγωγική χώρα.
Ο Όμιλός πιστεύει ακράδαντα ότι μέσα από ισχυρές επενδύσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τον πρωτογενή τομέα, μπορεί η χώρα μας να βγει από την οικονομική κρίση, η οποία έχει αντίκτυπο τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, με την μέθοδο FranchiseFarming, η χώρα μας πιστεύουμε ότι μπορεί να ξαναγίνει ανταγωνιστική απέναντι σε άλλες χώρες της Ε.Ε και όχι μόνο.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΜΙΛΟΥ
Λεωφ. Μαραθώνος 68-70
153 51 Παλλήνη
Website: omilos-mpimpas.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Tηλ.: 210 6033934,-150, 6945 986878

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com