A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ…!

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D. Ed., M.Ed., Ph.D.
Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής
Όλα είναι μαύρα, κακά και άραχνα στην πατρίδα μας. Έχουμε πολίτες που είναι βουτηγμένοι στην φτώχεια και την μιζέρια και πολιτικούς, που στην πλειοψηφία απολαμβάνουν, τα όσα έκλεψαν από τον λαό. Είμαστε σε μια κατάσταση οδυνηρή και πάμε στο άγνωστο με βάση τα όσα μας υπόσχονται οι επαγγελματίες Άρχοντες..., οι επαγγελματίες ψεύτες. Διάβαζα τις προάλλες ένα κείμενο του μεγάλου ρήτορα της Αρχαιότητας του περίφημου Δημοσθένη. Θέλετε να μάθετε τι έγραφε για τους πολιτικούς εδώ και δυόμιση (2.500) χιλιάδες χρόνια;
«Οι ελληνικές πόλεις (τα κράτη) νοσούν. Οι πολιτευόμενοι και διαχειριστές των κοινών δωροδοκούνται και εξαγοράζονται. Όλοι (οι πολιτικοί) πρέπει να εξοργίζεσθε εξίσου, όταν βλέπετε, ότι πολύ εύκολα κινδυνεύουν να κακοποιηθούν οι πιο φτωχοί και αδύναμοι πολίτες, ενώ οι βδελυροί και πλούσιοι μπορούν να αδικοπραγούν ατιμώρητοι και να εξαγοράζουν πρόσωπα και να εκβιάζουν καταστάσεις. Στρέψτε το βλέμμα προς τους σημερινούς πολιτικούς: άλλοι από φτωχοί έγιναν πάμπλουτοι, άλλοι από άσημοι χόρτασαν τιμές, ενώ ορισμένοι έφτιαξαν σπίτια δίπλα στα οποία τα δημόσια οικοδομήματα είναι πιο σεμνά , κι όσο ο πλούτος της πόλης ελαττώνεται, τόσο ο δικός τους αυξάνει».
Πέρασαν από τότε περίπου 2.500 χρόνια δηλ.(25) αιώνες και σ' αυτήν την γη που σήμερα λέγεται ΕΛΛΑΔΑ δεν έχει αλλάξει τίποτε. Στα λόγια είχαν και έχουμε Δημοκρατία. Στην πράξη, όμως, όπως έλεγε ο Θουκυδίδης είχαν και έχουμε «ενός ανδρός αρχή» δηλ. ένα άνθρωπος τότε και σήμερα, ένας πρωθυπουργός ή αρχηγός κόμματος κάνει ό,τι θέλει μαζί με την υπόλοιπη κουστωδία των κυβερνώντων δηλ. Υπουργοί, Βουλευτές και τα παρατρεχάμενα τρωκτικά.
Πόσο προφητικά και πόσο διαχρονικά είναι τα όσα έλεγε ο Δημοσθένης; Σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα, σαν να μην κύλισαν οι αιώνες και σαν να μην άλλαξε τίποτε στον νοοτροπία του λαού μας.
Όσοι υπηρέτησαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την Νομαρχιακή, την Βουλή και όσοι διορίστηκαν σε ΔΕΚΟ και σε Κρατικές Εταιρείες από φτωχοί έγιναν πάμπλουτοι, από νηστικοί έγιναν χορτάτοι και γέμισαν από τιμές. Βόλεψαν σε θέσεις κλειδιά και με παχυλούς μισθούς τις γυναίκες τους, τα παιδιά τους, τις φιλενάδες τους και τα παρατρεχάμενα ανθρωπάκια με βάση το Σύνταγμα του πελατειακού κράτους,. Εκβίαζαν, απειλούσαν, πωλούσαν υποσχέσεις, χωρίς να τους ακουμπάει η Δικαιοσύνη. Πριν μπουν στην πολιτική πολλοί απ' αυτούς είχαν καθημερινά τραβήγματα με Ακάλυπτες επιταγές και όταν τέλειωσε η εξουσία τους ήταν πάμπλουτοι. Κι όμως όλη αυτή την σαπίλα, όλους αυτούς τους πολιτικούς τους ψηφίζαμε και τους ψηφίζουμε εμείς γιατί θέλαμε και θέλουμε να χουμε Αφεντικά.. να διορίσουν την γυναίκα μας, τον γιό μας, την κόρη μας στο σάπιο και αγκυλωμένο κράτος.
Τώρα φτάσαμε στην καταστροφή. Άλλοι αυτοκτονούν, άλλοι πεθαίνουν από αναθυμιάσεις, άλλοι από την πείνα και άλλοι από το διαλυμένο σύστημα Υγείας. Τώρα ισχύει αυτό που έλεγε ο Γιώργος Παπανδρέου «ή Αλλάζουμε ή Βουλιάζουμε» την στιγμή που και ο ίδιος και άλλοι, πιο μπροστά απ΄αυτόν φρόντισαν να βουλιάξουν και να χρεοκοπήσουν την χώρα.
Ο κοσμάκης που «έχασε τα αυγά και τα καλάθια» αν θέλει να σώσει την ζωή του και τα παιδιά του ας τιμωρήσει τους ψεύτες και ους κλέφτες στις ερχόμενες εκλογές. Αυτό το μήνυμα μας αγγίζει όλους. Θα το κάνουμε πράξη;
Πάντως σωτηρία μόνο από τον Θεό δεν έρχεται. Πρέπει κι εμείς να την ζητήσουμε, να βάλουμε το μυαλό μας να δουλέψει για να σώσουμε την Πατρίδα. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει». Τίποτε δεν χαρίζεται όλα κατακτώνται.
ΕΛΛΑΣ το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ...!

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com