A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ο Χρ. Μιχαλάκης με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 31ου Δ.Σ. Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

mixalakis-1Βιβλία και παιχνίδια για τα παιδιά που τα έχουν πραγματικά ανάγκη και δεν μπορούν να τα αγοράσουν, έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, στηρίζοντας παράλληλα την πρωτοβουλία και την εθελοντική προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 31ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.

Την Δευτέρα 16-12-2013 ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων επισκέφθηκε το χώρο στον Μύλο των Ξωτικών όπου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 31ου Δημοτικού Σχολείου συλλέγει παιχνίδια και βιβλία τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στη συνέχεια τα παραδίδει σε παιδιά που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αγοράσουν.

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας στηρίζουν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία από την πρώτη στιγμή, δίνοντας χαρά στα μικρά παιδιά ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

mixalakis-2Ο κ. Μιχαλάκης συνεχάρη τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του συγκεκριμένου σχολείου, αλλά και τον Σύλλογο Πολυτέκνων και Τρικαλινών Ζωγράφων που επίσης στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. "Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την εθελοντική προσπάθεια αυτών των ανθρώπων που είχανε την ιδέα να στηρίξουν τα παιδιά μας, να τα δώσουνε περισσότερα χαμόγελα. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοι, φέραμε βιβλία και παιχνίδια, ώστε αυτά τα παιδιά που χρειάζονται τη βοήθεια τη δική μας, να χαρούν ακόμη περισσότερο αυτές τις μέρες των Χριστουγέννων. Θέλω να συγχαρώ τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και τον Σύλλογο Πολυτέκνων και τον Σύλλογο Τρικαλινών Ζωγράφων που συμπαρίστανται σε αυτή την προσπάθεια".
Από την πλευρά της η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Χρύσα Κούζα – Μπρουζούκη, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων σε αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια. "Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω και δημοσίως τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη για τη στήριξή του σε αυτή μας την προσπάθεια. Μαζί με όλα τα μέλη του Συλλόγου πήραμε την πρωτοβουλία, να στηρίξουμε κάποιες οικογένειες που πραγματικά φέτος περισσότερο από ποτέ έχουν πραγματικά ανάγκη, συγκεντρώνοντας βιβλία και παιχνίδια σε καλή κατάσταση. Η ανταπόκριση όλων των τρικαλινών είναι πραγματικά συγκινητική και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας".mixalakis-3

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com