A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΚΑΛΑΜΠΆΚΑ

E-mail Εκτύπωση

agorastosΈγκριση συμβασιοποίησης για τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων», προϋπολογισμού 3,35 εκ. με απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας
Κώστας Αγοραστός: «Ενισχύουμε στην πράξη δίκτυα κοινωνικής στήριξης»

«Σε μια δύσκολη συγκυρία η αιρετή Περιφέρεια, με σεβασμό και ενδιαφέρον προς τον συνάνθρωπο, ενισχύει στην πράξη δίκτυα κοινωνικής στήριξης», δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπογράφοντας την έγκριση συμβασιοποίησης του ενταγμένου στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργου «Κατασκευή μονάδας φροντίδας ηλικιωμένων Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων στην Καλαμπάκα Τρικάλων-Κατασκευή κτιρίου και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου», προϋπολογισμού 3.070.000,00 ευρώ, με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Θεσσαλίας (ΠΕ Τρικάλων) και κύριο του έργου την Ιερά Μητρόπολη.
Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Το έργο αυτό αφορά στη δημιουργία μιας σύγχρονης μονάδας ηλικιωμένων, η οποία έχει ως στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου φροντίδας για τα άτομα που φιλοξενούνται εκεί, με σκοπό την πλήρη φυσική, ψυχική και κοινωνική ευεξία, την αποτροπή της κατάθλιψης, της ψυχικής και σωματικής κατάπτωσης και την εξάλειψη του αισθήματος εγκλεισμού και ιδρυματοποίησης. Σε συνεργασία με την Ι. Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, ενισχύουμε δομές μέριμνας και φροντίδας, σε ένα σύγχρονο κτίριο με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβίωσης και με προσανατολισμό την κάλυψη των αναγκών της τρίτης ηλικίας».
Το έργο αφορά στην ανέγερση κτιρίου και στην προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού για την πλήρη λειτουργία της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ιεράς Μητρόπολης Σταγών και Μετεώρων στην Καλαμπάκα Τρικάλων. Το οικόπεδο, εντός του οποίου πρόκειται να κατασκευαστεί το κτίριο, είναι επιφάνειας 4.354 τ.μ. και βρίσκεται νότια του οικισμού της Καλαμπάκας. Το κτίριο αποτελείται από δύο επίπεδα, υπόγειο και ισόγειο. Στο ισόγειο αναπτύσσονται η μονάδα διαβίωσης με είκοσι ένα (21) κλίνες - δέκα (10) δίκλινα δωμάτια και ένας χώρος μόνωσης - οι εξυπηρετήσεις περίθαλψης, οι χώροι διοίκησης και στο υπόγειο αναπτύσσονται όλες οι βοηθητικές χρήσεις. Στο κτίριο προβλέπεται φέρουσα κατασκευή από οπλισμένο σκυρόδεμα, τοίχοι πλήρωσης από οπτοπλινθοδομή, στέγη ξύλινη με επικάλυψη από κεραμίδια ρωμαϊκού τύπου και όλες οι απαιτούμενες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις για την πλήρη κατασκευή και λειτουργία του κτιρίου. Επιπλέον προβλέπεται η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Το έργο εντάχθηκε στο Ε.Σ.Π.Α. τον Απρίλιο 2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Ακολουθεί πλέον η σύναψη σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και αναδειχθέντος αναδόχου, για την έναρξη εκτέλεσης του έργου.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com