A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Τι θα κατασκευαστεί και πότε στον δρόμο Ε-65

E-mail Εκτύπωση PDF

ksiniada

Ένας – ένας οι εθνικοί δρόμοι που κατασκευάζονται με παραχώρηση ξεκινούν τις εργασίες τους μετά από 3 χρόνια «πάγου». Το ίδιο συμβαίνει και στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας ή Ε65 όπως είναι πιο γνωστός.

 

Ο οδικός άξονας που δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα σε σχέση με τους υπόλοιπους έχει σχεδιαστεί πλέον να κατασκευαστεί σε δύο φάσεις. Η α' φάση είναι η κατασκευή του κεντρικού τμήματος από την Ξυνιάδα μέχρι τα Τρίκαλα. Σε δεύτερη φάση θα κατασκευαστούν το βόρειο άκρο προς Εγνατία και το νότιο άκρο προς Λαμία.

Αυτό που πλέον έχει σημασία είναι σε 2 χρόνια από σήμερα τα έργα α' φάσης να έχουν ολοκληρωθεί αλλά και να έχουν δρομολογηθεί τα άλλα έργα που θα κάνουν τον Ε65 ανταγωνιστικό σε σχέση με τους υπόλοιπους αυτοκινητόδρομους της χώρας.

ΕΡΓΑ Α' ΦΑΣΗΣ Α/Κ ΞΥΝΙΑΔΑΣ-Α/Κ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τα έργα είναι σε φάση προετοιμασίας με την πρόσληψη προσωπικού και την σύναψη συμβάσεων με υπεργολάβους. Μέχρι τον Μάρτιο θα έχουμε φουλ εργασίες σε όλο το μήκος του τμήματος. Η ολοκλήρωση των έργων προβλέπεται να έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015.

Τα έργα ξεκινούν από το 32ο χιλιόμετρο στην περιοχή της Ξυνιάδας και ολοκληρώνονται στο 110ο χιλιόμετρο στην πόλη των Τρικάλων. Τα εργοτάξια που στήνονται για την κατασκευή του τμήματος είναι :

ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΑΝΑΒΡΑΣ: Βρίσκεται στο 60ο χιλιόμετρο

ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Βρίσκεται στο 80ο χιλιόμετρο

Περιλαμβάνονται χωματουργικά και σημαντικά τεχνικά έργα. Το σπουδαιότερο όλων είναι η διάνοιξη της σήραγγας (από το ΣΣ Αγγείων μέχρι τα Λουτρά Καϊτσης). Επίσης περιλαμβάνονται εργασίες κατασκευής οδοστρωσίας από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ανάβρας έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Καρδίτσας. Η συνολική πρόοδος του τμήματος είναι στο 25%.

ΕΡΓΑ Β' ΦΑΣΗΣ (ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΩΝ)

Β.1 Α/Κ ΛΑΜΙΑΣ-Α/Κ ΞΥΝΙΑΔΑΣ

Αυτό είναι το νότιο τμήμα του έργου και ξεκινά από την ΧΘ0-ΧΘ32. Στο 10ο χιλιόμετρο προβλέπεται η λειτουργία του εργοταξίου Λαμίας. Σε αυτό το τμήμα προβλέπεται η κατασκευή της σήραγγας Δομοκού. Η συνολική πρόοδος του τμήματος είναι 15%.

Β.2 Α/Κ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-Α/Κ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αυτό είναι το βόρειο τμήμα του έργου και ξεκινά από την ΧΘ110-ΧΘ175. Στο 130ο χιλιόμετρο προβλέπεται η λειτουργία του εργοταξίου Καλαμπάκας.

Ypodomes.com

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com