A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Συνεδρίασε το Δ.Σ. Καλαμπάκας. Φραστικό επεισόδιο μεταξύ προέδρου Δ.Σ. και Αντιδη

E-mail Εκτύπωση
dimarxeioΜε πολύ σοβαρά θέματα στην Ημερήσια Διάταξη συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Καλαμπάκας .

Εκτός των άλλων έγινε και ενημέρωση από τους μελετητές του μελετητικού γραφείου <ΡΟΙΚΟΣ> που ανέλαβαν να συντάξουν τη μελέτη του Πολεοδομικού Σχεδίου στον πρώην δήμο Καλαμπάκας για την ανάπτυξη της Καλαμπάκας και των ΜΕΤΕΩΡΩΝ .

Ο Δήμαρχος Δημ. Σακελλαρίου χαρακτήρισε την μελέτη ως το εργαλείο για την τοπική ανάπτυξη..

Ο πρώην Δήμαρχος Βύρων Μπουτίνας τόνισε πως η πρωτοβουλία σύνταξης της μελέτης είναι σημαντική για τον δήμο.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το σώμα για την πορεία του εκσυγχρονισμού της δημοτικής βιβλιοθήκης , τονίζοντας ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου η δωρήτρια θα παρουσιάσει ή ίδια την σχετική μελέτη..

Ακόμα αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των συναντήσεων με τους φορείς και παρουσίασε το περιεχόμενο των προτάσεων που κατέθεσαν (οι φορείς) όπως χώροι στάθμευσης , τοποθέτηση πινακίδων , περίπτερο παροχής πληροφοριών στο χώρο της πλατείας «Ρήγα Φεραίου» , σήμανση παραδοσιακών μονοπατιών κ.α .

Οι προτάσεις αυτές αποτελούν και προτάσεις της δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας.

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων κ. Γιάννης Κουρούπας υπογράμμισε ότι οι προτάσεις είναι γνωστές και έχουν υποβληθεί πολλές φορές αλλά τώρα πρέπει να γίνουν πράξη για να βοηθήσουν τον τοπικό τουρισμό .

Σε ότι αφορά την παραχώρηση του ΚΕΓΕ στον δήμο , ο Δήμαρχος διάβασε το έγγραφο του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης που αναφέρεται σε υποχρεώσεις που θέτει ο Οργανισμός «ΔΗΜΗΤΡΑ» για την παραχώρησή του όπως την υποχρέωση να επισκευάσει ο δήμος τις εγκαταστάσεις του δεύτερου ορόφου της ξυλογλυπτικής σχολής .

Τα θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα.

Κατά τη συζήτηση του13ου θέματος δημιουργήθηκε ένταση και φραστικό επεισόδιο

μεταξύ του προέδρου του σώματος Απ. Τσουρβάκα και του αντιδημάρχου Ηρακλή Αλμπάνη με αφορμή την αίτηση του γνωστού Καλαμπακιώτη Γιάννη Αλμπάνη με την οποία ζητούσε από το Δ.Σ. την αγορά κάποιων από τα βιβλία που παρουσιάστηκαν πριν λίγες μέρες.

Ο κ. Τσουρβάκας αρνήθηκε να ψηφίσει την πρόταση τονίζοντας ότι αποτελεί πρόκληση για τους δημοκρατικούς θεσμούς η αγορά βιβλίων του συγκεκριμένου συγγραφέα .

Ο Αντιδήμαρχος χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του προέδρου απαράδεκτη και αποχώρισε.

Να σημειωθεί ότι τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης που κλήθηκαν να συζητήσουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και να λάβουν αποφάσεις ήταν 26.

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com