A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Διακόπηκε και αναβλήθηκε η συνάντηση των υποψηφίων του συνδυασμού ‘’ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ’’

E-mail Εκτύπωση

MpoUtinAs

Ανοικτή στα ΜΜΕ αλλά και στους δημότες ήταν η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ανάδειξη υποψηφίου που θα οδηγήσει τον συνδυασμό στις αυτοδιοικητικές εκλογές την Άνοιξη, του συνδυασμού ‘’ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ’’ του Βύρωνα Μπουτίνα.

Ο κ. Μπουτίνας στην αρχή της ομιλίας του εκδήλωσε συγκινημένος την πικρία του για όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα περί «χρημάτων κάτω από το τραπέζι» και για προειλημμένες αποφάσεις, προς το παρόν όμως, όπως είπε, δεν πρόκειται να μιλήσει, αλλά θα τα πει όλα στις 31 Αυγούστου.

MpoUtinAsss

Στη συνάντηση, κάποια στιγμή, δημιουργήθηκε ένταση και ο κ. Μπουτίνας ξέσπασε όταν δέχθηκε καταιγισμό ερωτημάτων για διάφορα θέματα, και σε έντονο ύφος είπε: «Στην προηγούμενη συνάντηση με τα μέλη της δημοτικής ομάδας μόνο δύο από τους δώδεκα με στήριξαν. Έχουμε χαλάσει τα σπίτια μας για να  εκπροσωπήσουμε τον τόπο και ας λένε κάποιοι εξυπνάκηδες ότι τα πήραμε κιόλας. Άλλοι επέλεξαν αυτό τον δρόμο».

Τελικά, μετά από αντεγκλήσεις αποφασίσθηκε η αναβολή της συνάντηση σε νέα ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com