A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimmelitiriooo

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου Τρικάλων στην εκδήλωση με θέμα: Παρουσίαση Δράσεων για τον Τουρισμό και τον Απόδημο Ελληνισμό

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί στην εκδήλωση με θέμα: «Παρουσίαση Δράσεων για τον Τουρισμό και τον Απόδημο Ελληνισμό» την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Ananti City Resort Τρικάλων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ.

Αύξηση οικοδομικής δραστηριότητας

Δεύτερη διαδοχική μηνιαία άνοδο σημείωσε η οικοδομική δραστηριότητα τον Νοέμβριο του 2013, σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους. Στην εξέλιξη αυτή συνέβαλαν οι επεκτάσεις και αναβαθμίσεις μεταποιητικών και ξενοδοχειακών ακινήτων, όπως επίσης και η διαδικασία της νομιμοποίησης αυθαιρέτων κτισμάτων, που επίσης προσμετρούνται στον υπολογισμό της οικοδομικής δραστηριότητας.

Μόνο ηλεκτρονικά οι βεβαιώσεις αποδοχών ή συντάξεων ή αμοιβών

Μέχρι και τις 28 Μαρτίου όλες οι βεβαιώσεις αποδοχών ή συντάξεων ή αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα ή εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, σύμφωνα με την απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης. Σε πρώτη φάση, η απόφαση αυτή θα διευκολύνει μαζικές διασταυρώσεις των ποσών στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος με εκείνα που αναγράφονται στις βεβαιώσεις αποδοχών. Αλλά, σταδιακά ανοίγει τον δρόμο για την υποβολή προσυμπληρωμένων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος.

Έως 20-2-2014 οι προτάσεις για τη δημιουργία του Σήματος Ελληνικών Προϊόντων και Υπηρεσιών            

Λήγει στις 20 Φεβρουαρίου 2014 η προθεσμία υποβολής προτάσεων για τη δημιουργία του Σήματος Ελληνικών Προϊόντων και Υπηρεσιών και το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις προτάσεις τους. Όπως αναφέρει το υπουργείο, οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από επιτροπή που έχει ήδη οριστεί ενώ για τα τρία επικρατέστερα σήματα προβλέπεται και χρηματικό έπαθλο ύψους 2.000, 3.000 και 5.000 ευρώ, αντίστοιχα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις τους στη Διεύθυνση Εμπορικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου (τηλ. 2131514282, FAX2103846523, ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) έως τις 20-2-2014 και ώρα 12.00, αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο.

Μικρή αύξηση στον δείκτη βιομηχανικής παραγωγής

Αύξηση 0,5% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής τον Δεκέμβριο 2013, σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα, έναντι μείωσης 1,5% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2012 προς το 2011, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com