A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πότε υποβάλλουμε φορολογική δήλωση

E-mail Εκτύπωση PDF

doy

Εγκύκλιο για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων απέστειλε ο ΓΓ Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, η οποία αφορά την υποβολή της οριστικής δήλωσης απόδοσης φόρου μισθωτών υπηρεσιών, τη δήλωση αμοιβών από ελευθέρια επαγγέλματα και τη δήλωση εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις, αλλά και οδηγίες για την απόδοση του φόρου μισθωτών υπηρεσιών.

Η προθεσμία υποβολής για το οικονομικό έτος 2014, των οριστικών δηλώσεων απόδοσης φόρου μισθωτών υπηρεσιών που λήγει την 31η Μαρτίου 2014 παρατείνεται μέχρι και την 30η Απριλίου 2014, των οριστικών δηλώσεων από ελευθέρια επαγγέλματα λήγει την 30η Απριλίου 2014 και των οριστικών δηλώσεων εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις την 30η Μαΐου 2014.

Σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων οι αρχικές οριστικές δηλώσεις φόρου μισθωτών υπηρεσιών οικονομικού έτους 2014 (εμπρόθεσμες και εκπρόθεσμες και ανεξάρτητα αν προκύπτει ή όχι φόρος για πληρωμή) υποβάλλονται μόνο μέσω της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων στο δικτυακό τόπο www.gsis.gr, καθώς πλέον κανείς δεν υποβάλλει δηλώσεις χειρόγραφα.

Οι τροποποιητικές οριστικές δηλώσεις ΦΜΥ του ιδίου οικονομικού έτους, υποβάλλονται αποκλειστικά στις αρμόδιες εφορίες σε δύο αντίτυπα, συνοδευόμενα υποχρεωτικά με μαγνητικό μέσο, το οποίο περιέχει το σύνολο των στοιχείων που προβλέπεται να περιλαμβάνονται στις εκδιδόμενες βεβαιώσεις αποδοχών ή συντάξεων, καθώς και το σύνολο των λοιπών στοιχείων του Εντύπου Ε7. Τα στοιχεία αυτά καταχωρούνται άμεσα από την ΔΟΥ στο σύστημα TAXIS.

Για τις δηλώσεις απόδοσης φόρου μισθωτών υπηρεσιών για τις οποίες προκύπτει ποσό φόρου για απόδοση, με την οριστικοποίηση της υποβολής της δήλωσης, βεβαιώνεται ο φόρος και εκδίδεται «ταυτότητα οφειλής», με βάση την οποία θα καταβάλλεται ο φόρος μέσω πιστωτικών ιδρυμάτων.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com