A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ…

E-mail Εκτύπωση PDF

pateras

Γράφει ο Δρ.Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D.

Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

          Μπήκαμε για καλά στην Προεκλογική περίοδο, αφού κόμματα, Αυτοδιοικητικοί Οικογενειοκρατία και Οικονομικά συμφέροντα δίνουν την μεγάλη μάχη για το ποιοι θα είναι υποψήφιοι, ποιοι θα επικρατήσουν και ποιών τα συμφέροντα πρέπει να εξυπηρετήσουν. Όλοι δίνουν τα πάντα από τους καταπατητές Δημοσίων εκτάσεων μέχρι τα λαμόγια της κοινωνίας.

          Τα απαξιωμένα πολιτικά μορφώματα, αφού οδήγησαν την πατρίδα μας στην καταστροφή αντιλήφθηκαν πως δεν τα παίρνει… πια να παίξουν τον ρόλο που μέχρι τώρα διαδραμάτιζαν. Έτσι από τα περίφημα… χρίσματα των τρωκτικών τους πέρασαν στα πρωτοφανή στηρίγματα, αλλού πάλι σε ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να κάνουν την ίδια δουλειά με τους προηγούμενους δηλ. να στηρίξουν το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο αδιαφορώντας ή και ξεπουλώντας τα συμφέροντα των πολιτών, της κοινωνίας, της χώρας.

          Οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν, όμως, και την πολιτική και κομματική αξία, παρά τα όσα λέγονται ότι δεν προσδιορίζουν και δεν προκαθορίζουν το πολιτικό μέλλον του τόπου μας. Όποιος χάνει αυτήν την εκλογική μάχη, χάνει και τις Εθνικές Εκλογές. Όσο κι αν κρεμάσει… το πολιτικό του παλτό ο κάθε Αυτοδιοικητικός έξω από το Δημαρχείο … ή την Περιφέρεια, όπως συνήθως προεκλογικά λέγεται, δυστυχώς, μετεκλογικά θα φέρει πάντα το κοστούμι… του πολιτικού φορέα στον οποίον ανήκει και φυσικά θα συμμετέχει στις κομματικές εκδηλώσεις και στις πολιτικές εξελίξεις του Αθηνοκεντρικού κράτους πάντα με κανόνα «ό,τι πει το κόμμα».

          Έτσι ο διπολισμός, Αυτοδιοίκηση και Κεντρική πολιτική σκηνή, είναι γεγονός και οι… Ανεξάρτητοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες θα ναι ανεξάρτητοι μόνο μέχρι την ημέρα που θα πάρουν την εξουσία στα χέρια. Την επόμενη δημόσια και ιδιωτικά τίθενται στην υπηρεσία του κόμματος, μ’ ότι αυτό συνεπάγεται. Γι’ αυτό ο … Κυρίαρχος Λαός, που είναι κυρίαρχος μόνο την ημέρα των εκλογών, από την επόμενη γίνεται πάλι Δούλος των πολιτικών και οικονομικών παιχνιδιών που παίζονται σ’ όλα τα επίπεδα.

          Εξ αιτίας της τραγικής κατάστασης της χώρας και της πρωτοφανούς καταστροφής της αξιοπρέπειας και της υπερηφάνειας του Έλληνα, η Τοπική αυτοδιοίκηση και το Κεντρικό πολιτικό σύστημα, θυμίζουν σκηνικό κινούμενης Άμμου…!

          Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει αποτελέσματα, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των Μ.Μ.Ε., δηλ. της Διαπλοκής και της Διαφθοράς, όπως κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά, εάν έχουμε και τριπλές εκλογές ή τι θα γίνει μετά τις Ευρωεκλογές.

          Όλα δείχνουν, πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την πρωτιά και πως οι πολίτες πάνε με σκοπό όχι να ψηφίσουν αλλά να … ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψαν τα πάντα. Στην Ν.Δ., που παίρνει από 13% έως 15% δημοσκοπικά υπάρχει άγχος γιατί δεν ξέρουν αν θα ‘ναι αύριο στην κυβέρνηση για να συνεχίσουν το success story και τα παραμύθια με το πρωτογενές πλεόνασμα, τις συζητήσεις με την Τρόικα και τις αυξήσεις στις.. συντάξεις. Αφού έχουν κάνει στάση πληρωμών στο εσωτερικό, δηλ. δεν πληρώνουν κανέναν φυσικά και έχουν… πλεόνασμα.. μαϊμού. Οι πολίτες, όμως, ή αυτοκτονούν, ή πάνε στα σκουπίδια για φαγητό ή παίρνουν ψυχοφάρμακα…

          Στο ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται όλοι εναντίον όλων με ένα.. κλάδο… ελιάς που είναι ξηραμένος. Οι πάντες αμφισβητούν τους πάντες και βγήκε και η φήμη ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πάει για Επίτροπος στην Ε.Ε. Η ΔΗΜΑΡ, με τον τρίτο πόλο… μάλλον περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η μισή στην φυλακή και η άλλη μισή υπό κατηγορία φαίνεται πως παίρνει ψήφο διαμαρτυρίας, ενώ το ΚΚΕ είναι σταθερό. Τέλος το ΠΟΤΑΜΙ, των συμφερόντων, μάλλον έχει πολύ θολούρα…!

          Πάντως οι εκλογές για την αυτοδιοίκηση και για την Ευρωβουλή θυμίζουν πολιτικό τσουνάμι και κινούμενη … Άμμο…

          Ο Θεός να βάλει το χέρι του…!

         

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com