A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

pateras

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D.Ed., M.Ed., Ph.D.

Δημοτικός Σύμβουλος – Πολιτευτής

          Είναι για κλάματα… τα όσα διαδραματίζονται τελευταία στην κεντρική πολιτική σκηνή, μέσα σε μια χώρα που νιώθει στο πετσί της τι σημαίνει φτώχεια, ανεργία, συσσίτια, απαξίωση και κοροϊδία. Ενώ όλος ο κόσμος ζει τις χειρότερες μέρες των τελευταίων δεκαετιών, χωρίς να βλέπει …φως στο τούνελ της καταστροφής, οι Μεγαλοδημοσιογράφοι, οι καναλάρχες, που είναι και Μεγαλοεργολάβοι και Μεγαλοεκδότες, κάνουν μαύρη προπαγάνδα και προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες πως όλα τελείωσαν και μπαίνουμε σε τροχιά.. ευημερίας και ανάπτυξης.

 

          Μετά την τελευταία συμφωνία κυβέρνησης και Τρόικας, που είναι οι εκπρόσωποι των δανειστών μας και των τοκογλύφων, οι περισσότερες εφημερίδες και τα Κανάλια της TV γράφουν άρθρα και βγάζουν λόγους για την ερχόμενη σωτηρία μας. «Ξαναμπαίνουμε στην Ευρώπη» «αλλάζουν όλα» «επιστροφή στις αγορές» είναι μόνο μερικά από τα αναληθή και προπαγανδιστικά δημοσιεύματα.

          Όλοι αυτοί οι Μεγαλοκαρχαρίες και η κυβέρνηση καταβάλουν απελπισμένες προσπάθειες, ενόψει των Εκλογών να αλλάξει το αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση και για την Διαπλοκή.

          Μέχρι στιγμής τίποτε δεν φαίνεται στον ορίζοντα που να μας βγάζει από τον φαύλο κύκλο της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής. Όλοι οι προπαγανδιστές δεν έχουν καμία επαφή με την τραγική κατάσταση που ζει ο σημερινός Έλληνας. Με μια αγορά που στέρεψε από ζεστό χρήμα, με δύο εκατομμύρια ανέργους, με εκατοντάδες χιλιάδες απολυμένους, με τρομερό αριθμό κατεστραμένων επιχειρήσεων, με μία άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με 1044 σχολικούς φύλακες και 200 εκπαιδευτικούς να απολύονται την Δευτέρα 24/3/14 και με δύο στις τρείς επιχειρήσεις, όπως λέγει η ΓΣΕΒΕΕ, να κινδυνεύουν με λουκέτο, τίποτε δεν φαίνεται πως κάτι θα αλλάξει. Απεναντίας αυξάνεται η απελπισία μιας και δεν πρόκειται να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα δισεκατομμύρια του λαού και οι κλέφτες ζουν και βασιλεύουν.

          Τα αποθεματικά των Ταμείων εξαντλούνται σε ένα χρόνο, το ξεπούλημα των Χρυσαφικών.. συνεχίζεται, οι επενδύσεις είναι όνειρο θερινής νυκτός… η μείωση των εισφορών και η ανεργία φέρνει νέα μέτρα το 2015, το ασφαλιστικό γενικά το 2016 καταρρέει, έρχονται περικοπές σε συντάξεις και σε παροχές, με την φημολογία για κατάργηση όλων των συντάξεων κάτω των 62 ετών, ενώ η υγεία και η παιδεία έχουν τα μαύρα τους τα χάλια, και ο κοινωνικός ιστός καταστράφηκε, με αυτά τα δεδομένα υπάρχει ελπίδα ανάκαμψης;

          Η πραγματικότητα για την ζωή των πολιτών είναι σκληρή και φυσικά οι ερχόμενες εκλογές θα σημάνουν και το τέλος του δικομματισμού και των συγκυβερνήσεων. Όλοι αυτοί που μας οδήγησαν στην απαξίωση και στην χρεοκοπία δεν θα γλιτώσουν από τις ψηφοκαραμπίνες… του Λαού, ο οποίος Λαός δεν τους πιστεύει πλέον και θέλει να τους τιμωρήσει. Μπορεί ο Σαμαράς να σκέφτεται να αλλάξει όνομα στην Ν.Δ. και να κάνει νέο πολιτικό φορέα μετά τις Εκλογές αλλά το σκέφτεται πολύ αργά. «Εν τω Άδη ουκ έστι μετάνοια».

          Στις 25 Μαϊου θα ‘ρθει το τέλος του παλαιοκομματισμού, της οικογενειοκρατίας, της αναξιοκρατίας και του πελατειακού κράτους, που το έστησαν για σαράντα χρόνια το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο.

          Δυστυχώς ή ευτυχώς για όλα τα πράγματα υπάρχει ένα τέλος…!

 

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com