A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

1η & 2η Διεθνής Πολυκλαδική Έκθεση

E-mail Εκτύπωση PDF

mpimpas1

150 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ στην 1η Έκθεση: Προσφορά γνωριμίας με τον όμιλο Μπίμπας σε εταιρίες, οργανισμούς , συνεταιρισμούς, τράπεζες και minimum οικονομική συμμετοχή 525€ αμέσως μετά στη 2η Πολυκλαδική 12-15 Ιουνίου.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Λόγω μεγάλης ζήτησης περιπτέρων 525€, 3Χ2,5=7,5 τ.μ., για τη δεύτερη έκθεση, σχεδιάσαμε ακόμη 33 περίπτερα που θα διατεθούν κατά προτεραιότητα με δωρεάν συμμετοχή στην 1η έκθεση.
Ειδικοί Χώροι Έκθεσης Προϊόντων - Υπηρεσιών ανά Κατηγορία: << Γλέντι Γεύσεων>> με παραδοσιακά εδέσματα από κάθε μέρος της Ελλάδας – Κύπρου – Βαλκανικών χωρών – Μοντέρνο Σπίτι – Εναλλακτικές Θεραπείες – καλλυντικά –τουρισμός, είδη θαλάσσης – μηχανήματα – τρόφιμα – βιολογικά – οικολογικά – Θέρμανση, ψύξη, ενέργεια – είδη γραφείου - μεταφορές – είδη σπιτιού, κήπου, εξοχικού - ρουχισμός – δερμάτινα -- εκπαίδευση – υγεία – βιβλία – ασφάλειες – συστήματα ασφαλείας – είδη γάμου, βάπτισης, κέτερινγκ – γραφικές τέχνες – κατασκηνώσεις - μεσιτικά γραφεία κ.ά.
Συνέδρια & Events: Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης διαθέτουμε χώρο για Συνέδρια – Σεμινάρια και διάφορα Events.


Άμεση ενημέρωση για Δωρεάν Περίπτερο
 mpimpas2
    
Δυναμική Προώθηση & Σχεδιασμός της Έκθεσης από την MPIMPAS GROUP INVESTING
Προγραμματίζουμε με καταιγιστική Διαφήμιση σε Τ.V. – Social Media – Αφισοκολλήσεις – mails και 200.000 προσκλήσεις να προκαλέσουμε πρωτοφανή κοσμοσυρροή και στις 2 Εκθέσεις μας και να τις επαναλαμβάνουμε κάθε εβδομάδα από Σεπτέμβρη στα μεγάλα εκθεσιακά κέντρα της Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Κρήτης (HELEXPO-MEC-Ειρήνης και Φιλίας- Ελληνικό – Περιστέρι).
Στόχος μας είναι οι συνεχείς εκθέσεις κάθε βδομάδα από Σεπτέμβρη να αποτελέσουν για τους Εκθέτες το <<κατάστημά>> τους, που θα είναι ανοικτό… και τα Σαββατοκύριακα και κυριολεκτικά θα απογειώσει την αύξηση του τζίρου τους.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με το MPIMPAS GROUP INVESTING
Η διάθεση Δωρεάν Περιπτέρου δίδεται κατά προτεραιότητα. Για εκδήλωση ενδιαφέροντος και κρατήσεις περιπτέρων παρακαλούμε επικοινωνήστε:
Κεντρικά Γραφεία: Λ. Μαραθώνος 68 – 70 Παλλήνη, 15351
Τηλέφωνα: 210 6033150, 6984606359
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Web: www.omilos-mpimpas.gr

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com