A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ν. Τσιλιμίγκα στo Δημαρχείο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

tsilimigkas1

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Ευθύμιο (Μάκη) Ιακωβάκη, την περιφερειακή σύμβουλο κ. Λώρεν Κασσοπούλου, τον αναπληρωτή γραμματέα της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Θωμά Χαχάμη κ.ά., επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου και είχαν μια πρώτη συνάντηση και γνωριμία.

Ο κος Τσιλιμίγκας είχε και μια γνωριμία με τα Τοπικά ΜΜΕ.

Σκοπός του κ. Τσιλιμίγκα και της συνοδείας του ήταν να επισκεφτεί και να γνωριστεί και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Σεραφείμ, αλλά αυτό δεν έγινε αφού ο Δεσπότης βρίσκονταν στα Γιάννενα.
Ο Δήμαρχος κ Σακελλαρίου καλωσόρισε τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε το προηγούμενο διάστημα η Δημοτική Αρχή ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω της οικονομικής κατάστασης που βιώνουμε όλοι μας. Επεσήμανε δε ότι ο Δήμος Καλαμπάκας είναι ο δεύτερος σε έκταση Δήμος στην Ελλάδα.

tsilmiigkas2

Ο κ. Τσιλιμίγκας ευχαρίστησε τον κ. Σακελλαρίου για την φιλοξενία λέγοντάς του ότι αισθάνεται δέος για την περιοχή και είπε ότι είναι γέννημα θρέμμα του τόπου αφού η καταγωγή του είναι από τον Κονισκό, συμπλήρωσε δε ότι «έχουμε όραμα και εμπειρία και θέλουμε να δώσουμε στη Θεσσαλία την τύχη που της αξίζει.
Ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Ιακωβάκης με τη σειρά του χαρακτήρισε την συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του κ. Τσιλιμίγκα μεγάλη τιμή και δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του για το καλό του τόπου.

tsilimigkas3

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com