A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Άστατος καιρός μέχρι και το Σαββατοκύριακο...

E-mail Εκτύπωση PDF

kairos

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Πέμπτη με βροχές, τοπικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και πτώση της θερμοκρασίας κατά 4-5 βαθμούς. 

Ο καιρός θα διατηρηθεί άστατος μέχρι και την Κυριακή το βράδυ, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη δε θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ. 

Οι βροχές που θα πέσουν πάντως μέσα στο προσεχές τετραήμερο δεν θα είναι λασποβροχές, καθώς η μεταφορά Αφρικανικής σκόνης θα συνεχιστεί μέχρι και σήμερα Πέμπτη και η ατμόσφαιρα βαθμιαία θα "καθαρίσει" λόγω της επικράτησης ΒΔ ανέμων.

Ο καιρός στην Ελλάδα
Την Πέμπτη προβλέπονται σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στα βόρεια. Στο Αιγαίο και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών το πρωί στο ΒΑ Αιγαίο. Παράλληλα οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την βόρεια Αφρική. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 5-6 στο Ιόνιο και Ν-ΝΔ 5-7 στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα από 11-20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10-23 βαθμούς και στο Αιγαίο-Κρήτη από 14-25 βαθμούς.

Την Παρασκευή στα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ 3-5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο βόρειο Αιγαίο θα είναι ΒΑ 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο στα δυτικά, κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν Ν-ΝΑ 3-5 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο Α-ΒΑ 4-6 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com