A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Υπ.Υγείας: "Οι φαρμακοποιοί φταίνε"

E-mail Εκτύπωση PDF
farmakopoiiaΜε ανακοίνωση του το Υπουργείο Υγείας επισημαίνει για ακόμη μία φορά ότι ευθύνονται οι φαρμακοποιοί για την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ, και τους καλεί να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Όπως ήδη ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης την προηγούμενη εβδομάδα η Κυβέρνηση, παρά την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που είναι σε όλους γνωστή, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια κατάρτισε συγκεκριμένο πρόγραμμα χρηματοδότησης για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών του κλάδου των φαρμακοποιών των μηνών Μαρτίου – Απριλίου 2012.

Υλοποιώντας το πρόγραμμα αυτό καταβλήθηκαν από τον ΕΟΠΠΥ 75 εκατ. ευρώ (25/05/2012) και καταβάλλονται ήδη άλλα 125 εκατ. σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα για τη δεύτερη δόση.

Με λύπη μας διαπιστώνουμε, ότι, παρά την τήρηση των προαναφερθεισών δεσμεύσεων, ο κλάδος των φαρμακοποιών συνεχίζει την αναστολή της πίστωσης προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, μη ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης για παύση των κινητοποιήσεων εν μέσω προεκλογικής περιόδου, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η ταλαιπωρία εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων.

Ο ΕΟΠΥΥ για την κατά το δυνατόν μείωση των επιπτώσεων που επιφέρουν οι κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών στους ασφαλισμένους του, έχει ήδη εκδώσει εγκύκλιο (24/05/2012) για τον τρόπο επιστροφής των χρημάτων, τα οποία έχουν καταβάλλει οι ασφαλισμένοι για την αγορά φαρμάκων την περίοδο αυτή.

Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κατανοεί τα αιτήματα του κλάδου των φαρμακοποιών, τους καλεί όμως για μια ακόμη φορά, να εκτιμήσουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται, μέσα σε μια δύσκολη κατά γενική ομολογία οικονομική συγκυρία και να λειτουργήσουν με γνώμονα την εξυπηρέτηση του ευρύτερου κοινωνικού συμφέροντος.»

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com