A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δύο συλλήψεις για κοκαΐνη και όπλα

E-mail Εκτύπωση PDF
oplaΣυνελήφθησαν χθες το βράδυ στη Λάρισα δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 25 ετών αντίστοιχα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.

Kατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου που διενεργήθηκε χθες το βράδυ στη Λάρισα οι δύο συλληφθέντες κατελήφθησαν να μεταφέρουν με ΙΧΕ αυτοκίνητο επτά ποσότητες κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασίες, επιμελώς κρυμμένες, συνολικού μεικτού βάρους 4,7 γραμμαρίων

Στη συνέχεια, διενεργήθηκε έρευνα σε διαμέρισμα στη Λάρισα, το οποίο χρησιμοποιούνταν από τους συλληφθέντες ως χώρος απόκρυψης και αποθήκευσης των ναρκωτικών ουσιών, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Είκοσι ποσότητες κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασίες, μεικτού βάρους 299 γραμμαρίων.

• Μία ποσότητα ουσίας άγνωστης χημικής σύνθεσης σε νάιλον συσκευασία, η οποία χρησιμοποιούνταν για πρόσμιξη με την κοκαΐνη, συνολικού μεικτού βάρους 23,4 γραμμαρίων.

• Δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

• Δύο πυροβόλα όπλα (πιστόλια), 1 μάρκας TOCAREV διαμετρήματος 7,65 mm με ενσωματωμένο γεμιστήρα και 1 μάρκας ZASTAVA, διαμετρήματος 6,35 mm, με ενσωματωμένο γεμιστήρα και οκτώ φυσίγγια συνολικά.

• Μεγάλος αριθμός νάιλον συσκευασιών κοκαΐνης.

Επιπρόσθετα, σε έρευνες που διενεργήθηκαν στη Λάρισα στις οικίες των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• 8.095 ευρώ

• Επτά κινητά τηλέφωνα

• Δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop)

Το ΙΧΕ αυτοκίνητο των συλληφθέντων κατασχέθηκε.

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com