A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

«Συνάντηση εθνικοτοπικών Ομοσπονδιών Ευρώπης»

E-mail Εκτύπωση PDF
omospondiaΟ Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας παρευρέθηκε στο 31ο Φεστιβάλ Ποντιακών Χορών Νεολαίας, που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 02 Ιουνίου 2012 στο Ludwigshafen Γερμανίας και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους των Διοικητικών Συμβουλίων των Ευρωπαϊκών εθνικοτοπικών Ομοσπονδιών Ποντίων, Κρητών και Ηπειρωτών.

Στη συνάντηση όπου συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη κ. Ιωάννης Μπουρσανίδης, ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ελλήνων Ποντίων στην Ευρώπη κ. Ηλίας Μαυρίδης, ο Πρόεδρος της Παγκρητικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Ιωάννης Επιτροπάκης, ο Γενικός Γραμματέας της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Δημήτριος Κατσάνος, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού της Περιφέρειας Ευρώπης κ. Γεώργιος Αμαραντίδης καθώς και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας, συμφωνήθηκε από κοινού η διοργάνωση μιας συνάντησης όλων των Ευρωπαϊκών εθνικοτοπικών Ομοσπονδιών (και των άλλων περιοχών της Ελλάδος όπου στη συνάντηση δεν παρευρέθηκε εκπρόσωπός των) και συγκεκριμένα προτάθηκε η συνάντηση να γίνει στις 14 Οκτωβρίου 2012 στη Φρανκφούρτη, όπου θα συζητηθούν από κοινού ζητήματα που αφορούν τους εθνικοτοπικούς Συλλόγους που εδρεύουν στην Ευρώπη.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com