A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Έφτασε στη Βουλή δικογραφία κατά Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου

E-mail Εκτύπωση PDF

dikografia

Έφτασε στη Βουλή δικογραφία κατά Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου για υποβρύχια και Σκαραμαγκά.

Μάταια όμως! Έχουν παραγραφεί τα πάντα Η Βουλή έκλεισε την ημέρα που έφτασε η δικογραφία για Βενιζέλο-Παπακωνσταντίνου – Και κατατέθηκε τελικά σήμερα... αλλά όλα είχαν παραγραφεί!

- Τη διαδικασία είχε κινήσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ , Ζωή Κωνσταντοπούλου
- Η βουλευτής είχε καταθέσει τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής
- Τότε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν υπουργός Άμυνας και ο κ. Παπακωνσταντίνου υπουργός Οικονομικών
- Εάν δεν είχαν παραγραφεί τα ενδεχόμενα αδικήματα η Βουλή θα αποφάσιζε εάν θα γίνει Εξεταστική

Δικογραφία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης του πρώην υπουργών Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, όπως και του τότε υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για την υπόθεση των Υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, διαβιβάστηκε στη Βουλή από την εισαγγελία Εφετών Αθηνών, και φέρει τις υπογραφές των αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Αντ. Ελευθεριανού Πόπης Παπανδρέου.

Όπως αναφέρει το διαβιβαστικό έγγραφο της εισαγγελίας, η δικογραφία σχηματίστηκε κατόπιν της υποβολής από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου των απομαγνητοφωνημένων πρακτικών της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής (18/12/2013) για την υπόθεση των υποβρυχίων και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. 

Στο διαβιβαστικό αναφέρεται: «Σας αναφέρουμε ότι από την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε προέκυψαν στοιχεία περί ενδεχόμενης ποινικής ευθύνης Υπουργών – μελών της κυβέρνησης και συγκεκριμένα των Ευάγγελου Βενιζέλου, πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Γεωργίου Παπακωνσταντίνου, πρώην Υπουργού Οικονομικών, κατά το χρονικό διάστημα από την 17/10/2010 κ.ε.». 

Η δικογραφία λοιπόν εστάλη στη Βουλή, η οποία είναι αρμόδια για να κινήσει το νόμο περί ευθύνης υπουργών και να αποφασίσει για τη σύσταση Εξεταστικής ή και Προανακριτικής Επιτροπής. 

Ωστόσο η υπόθεση δεν αναμένεται να έχει συνέχεια και για τον επιπλέον λόγο ότι με τη λήξη των εργασιών της β’ Συνόδου της Ολομέλειας της Βουλής στις 4 Ιουνίου, βάσει του Συντάγματος, παραγράφηκαν οι οποιεσδήποτε τυχόν ποινικές ευθύνες υπουργών και μελών της προηγούμενης κυβέρνησης, που αναδείχτηκε από τις εκλογές τους Οκτωβρίου του 2009.

newsit.gr

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com