A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Oι Ένοπλες Δυνάμεις απέναντι στα Καλάσνικοφ ; Ή Αυτοπρόταση ;

E-mail Εκτύπωση PDF
kalasnikofΡεπορτάζ που δημοσιεύεται στο εβδομαδιαίο περιοδικό Pressing για κρυφό σχέδιο του υπουργείο Εθνικής Άμυνας για αντιμετώπιση συμμοριών και θερμού επεισοδίου με την Τουρκία, με τίτλο

«Ένας Φράγκος απέναντι στα Καλάσνικοφ και τους Τούρκους». (Πότε πρόλαβε ο Φραγκούλης;)

Σύμφωνα με το περιοδικό στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχουν οργανωθεί ολόκληρα σχέδια έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπιστούν 10.000 άτομα που ανήκουν σε ένοπλες συμμορίες και έχουν στην κατοχή τους Καλάσνικοφ.

Να υπενθυμίσουμε όμως εμείς οι κακόπιστοι ότι το περιοδικό δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει τα απόρρητα σχέδια για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας που σε καμιά ευρωπαϊκή χώρα ,

παρά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν, να υπάρχουν ολόκληρες συμμορίες οπλισμένοι με Καλάσνικοφ και να αντιμετωπίζονται με πιστόλια από αστυνομικούς που χρησιμοποιούν αναγομωμένα φυσίγγια ! (Περίπτωση Σκυλογιάννη και θάνατος 2 αστυνομικών με ριπές από Ρωσοπόντιους εγληματίες)

Επίσης πως είναι δυνατόν να γνωρίζει υπηρεσιακός υπουργός (εκλογών ) αυτά τα απόρρητα σχέδια και μάλιστα να δημοσιεύονται σε περιοδικό!

Να θυμηθούμε όμως και τον αφοπλισμό της Εθνοφυλακής της Κεντρικής Μακεδονίας όταν Α/ΓΕΣ ήταν ο Φράγκος και οπωσδήποτε την στέρηση πολύτιμων πληροφοριών ανθρωπογεωγραφίας ,περασμάτων ,μονοπατιών ,δρόμων ναρκωτικών και όχι μόνο !

Πώς είναι δυνατόν να μην αντιμετωπίζεται απο την ΕΥΠ ,Η Αντιτρομοκρατική υπηρεσία να μην έχει αναλάβει την υπόθεση και να αφήνουμε να φανεί ότι θα αντιμετωπιστούν οι οργανωμένες συμμορίες από τον Στρατό !

Ποιο Στρατό όμως, εδώ δεν μιλάμε για αντάρτικο των βουνών ώστε να χρησιμοποιηθούν καταδρομείς αλλά για κατσιαπλιάδες πόλεων που έχουν ισχύς πυρός χρησιμοποιώντας πολεμικά όπλα ...

Ένα απλό και καλό μέτρο είναι Ο μαζικός οπλισμός επαναληπτικών όπλων σε ειδικές μονάδες της Αστυνομίας ή την Οργάνωση μικτών αποσπασμάτων ... με αποκλειστικό σκοπό και στόχο την εξουδετέρωση των συμμοριών !

Σίγουρα δεν είναι έργο του Στρατού και να μην ξεχνάμε ότι η Αστυνομία έχει ειδικές Δυνάμεις τα ΕΚΑΜ που έχουν κατάρτιση και γνώση του ανταρτοπόλεμου !

Το να λέμε όμως ότι εμείς έχουμε σχέδιο ,πότε το κάναμε εδώ και δέκα ημέρες ;...Αν υπήρχε από πριν δεν παραδόθηκε από το πρώην στον επόμενο ΥΕΘΑ ;

Η απόφαση όμως για την άμεση και σοβαρή αντιμετώπιση είναι πολιτική και αυτήν την χρονικά στιγμή δεν υπάρχει, γιατί απλά οι Πολιτικοί δεν θέλουν ; ....ή Δεν γνωρίζω !

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΑΜΥΝΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Γράφει ο Βετεράνος !

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com