A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Στο Υπουργείο Ανάπτυξης ο Σκρέκας

E-mail Εκτύπωση PDF

skrekas1

Μίνι ανασχηματισμός προέκυψε στην κυβέρνηση, με αφορμή την αποχώρηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, προκειμένου να αναλάβει τη θέση του Επιτρόπου Μετανάστευσης στην Κομισιόν.

Η εξέλιξη αυτή φέρνει τον Κώστα Σκρέκα σε Υπουργικό κατώφλι, καθώς ο Τρικαλινός βουλευτής γίνεται Υπουργός Ανάπτυξης!

Ο σημερινός Υπουργός Νίκος Δένδιας πηγαίνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ως αντικαταστάτης του Δημήτρη Αβραμόπουλου, με τον Αντώνη Σαμαρά να δίνει το χαρτοφυλάκιο της Ανάπτυξης στον Κώστα Σκρέκα. Σημειώνεται πως με την εξέλιξη αυτή η Θεσσαλία αποκτά και πάλι Υπουργό, μετά τον ανασχηματισμό του περασμένου Ιουνίου.

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου υπουργού Ανάπτυξης

 skrekas2

 

 Ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η τιμή για μένα είναι μεγάλη. Η προσπάθεια να δικαιώσω την επιλογή του Πρωθυπουργού ακόμα μεγαλύτερη. Ήδη είχα την πρώτη συνάντηση και συνεργασία με τον κ. Δένδια για να μη χαθεί ούτε λεπτό. Κυρίαρχο μέλημά μας είναι οι μεταρρυθμίσεις που θα φέρουν την Ανάπτυξη. Βασικός μας στόχος είναι η αξιοποίηση και ο πολλαπλασιασμός της αποτελεσματικότητας του κάθε ευρώ, είτε αυτό προέρχεται από τον Έλληνα φορολογούμενο, είτε από την Ευρώπη. Ευχαριστώ».

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com