A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

pateras

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph,D, - Πολιτευτής

          Σ’ ολόκληρο τον κόσμο ακούγεται το χαρμόσυνο μήνυμα με την «Άγια Νύχτα σε προσμένουν με χαρά οι Χριστιανοί», ενώ στην εκκλησία μας ακούγεται το «Χριστός γεννάται δοξάσατε». Έτσι ανάμεσα σε ανεπανάληπτες μελωδίες και σε μια μεγάλη αγκαλιά χριστιανικής Αγάπης οι άνθρωποι της Ορθοδοξίας ζουν μεγάλες στιγμές προσευχής, κατάνυξης, ταπεινότητας, περισυλλογής και ηρεμίας. Αυτό είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

          Δυστυχώς, σήμερα, ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας δεν μπορεί να βιώσει αυτήν την μεγάλη γιορτή, γιατί είναι σε τραγική οικονομική και ψυχολογική κατάσταση. Δεν έχει το κουράγιο ο πολίτης αυτής της χώρας να χαρεί, να ψάλλει και να τραγουδήσει για τον ερχομό του Κυρίου μας. Δεν μπορεί να συμμετάσχει σ’ αυτήν την εορτή των Εορτών, γιατί αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα καθημερινότητας.

          Γι΄ αυτό τα φετινά Χριστούγεννα, που είναι τα πιο δύσκολα των τελευταίων δεκαετιών, πρέπει να τα περάσουμε με πίστη, με αγάπη, με ενότητα και με αλληλεγγύη. Πρέπει οι απλοί πολίτες να συμπαρασταθούν, με όποιον τρόπο μπορούν, στους ανήμπορους, στους άστεγους, τους ανέργους, στους ηλικιωμένους, στους ασθενείς και στους ανθρώπους της διπλανής πόρτας. Έτσι μόνο θα εκπληρώσουμε το Χριστιανικό, το πατριωτικό και το ανθρώπινο καθήκον μας. Επιβάλλεται να μαλακώσουμε, έστω και για λίγο, τις πληγές και τον πόνο των συνανθρώπων μας.

          Αυτό πρέπει να το υλοποιήσουμε εμείς, γιατί αυτοί που μας κυβερνούν δεν σκέπτονται την καταστροφή που έφεραν στην πατρίδα μας με τις τυχοδιωκτικές τους πολιτικές, με το κλέψιμο του Δημοσίου Χρήματος και με την υποκρισία, που τους διακρίνει. Δύο εκατομμύρια συμπολίτες μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Τρία εκατομμύρια είναι γύρω από το όριο αυτό. Ενάμιση εκατομμύριο είναι άνεργοι. Ένα εκατομμύριο επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο και τρία εκατομμύρια φορολογούμενοι δεν μπορούν να πληρώσουν τους απάνθρωπους φόρους που έβαλε η Ν.Δ. το ΠΑΣΟΚ και η Τρόικα.

          Οι κυβερνώντες νοιάζονται μόνο για την καρέκλα της εξουσίας και με απειλές, εκφοβισμούς, εξαγορές, και με πολιτικό σκηνικό εκτροπής θέλουν να βγάλουν οπωσδήποτε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος δεν έχει καμία ουσιαστική αρμοδιότητα παρέμβασης ή χάραξης πολιτικής. Τα μαύρα παιχνίδια με την εκλογή αυτή δεν ενδιαφέρουν τον Λαό, παρά μόνο δύο χιλιάδες εκπροσώπους του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου, που θέλουν διακαώς να συνεχίσει η σαπίλα στο ήδη άσχημο πολιτικό κλίμα.

          Η Δημοκρατία φαίνεται να ‘ναι ανυπεράσπιστη και το σκηνικό της πολιτικής θολούρας φαίνεται πως οδηγεί σε πρόωρες εκλογές, οι οποίες όσο πότε άλλοτε, είναι επιβεβλημένες για να καθαρίσει το τοπίο και να βγει νέα κυβέρνηση με νωπή εντολή προκειμένου να διαχειριστεί την τραγική σημερινή κατάσταση, για το καλό της χώρας. Βέβαια η πορεία προς τις κάλπες θα γίνει μέσα από ένα άρρωστο … κλίμα, το οποίο έστησαν οι κυβερνώντες, που δείχνει καθαρά, πως η πατρίδα μας πνίγεται στην παρακμή, στο παρασκήνιο, στην θολούρα και στην απαξίωση.

          Εκλογές λοιπόν, εδώ και τώρα, για να σταματήσουμε να βλέπουμε τίμιους και αξιοπρεπείς συμπολίτες μας, μέχρι πρότινος, να ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγο ψωμί…. Ή να πεθαίνουν αβοήθητοι.

          Έχουν άδικο όσοι λένε πως φέτος θα χουμε τα Χριστούγεννα της … Δυστυχίας και της φτώχειας…..; Με διαγγέλματα πανικού, μίσους και διχασμού δεν πρόκειται η σημερινή κυβέρνηση να πάρει φιλί ζωής από κανέναν.

pateras0

 

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com