A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

E-mail Εκτύπωση PDF
paterasΣτις πιο κρίσιμες εκλογές οδηγείται η χώρα μας σε λίγα εικοσιτετράωρα. Χωρίς αμφιβολία η περίοδος της μεταπολίτευσης κλείνει οριστικά και αμετάκλητα, αφού το στημένο πολιτικό σύστημα της πελατοκρατίας, της οικογενειοκρατίας και της αναξιοκρατίας απέτυχε παταγωδώς και οδήγησε την κοινωνία σε τραγικά αδιέξοδα, με υψηλό δείκτη ανεργίας και με εμφανή στοιχεία της χρεοκοπίας.

   Το δικομματικό σύστημα διακυβέρνησης έφερε μεγάλες αναταράξεις στην κοινωνία και οδήγησε την οικονομία στην καταστροφή. Ο λαός απογοητευμένος από τις δυσμενείς συνέπειες της εναλλαγής στην εξουσία των δύο κομμάτων και πικραμένος από την πρωτοφανή ανεργία και την πρωτάκουστη φτώχεια πήγε στην κάλπη στις 6 Μαίου για να τιμωρήσει κι όχι για να βγάλει κυβέρνηση. Έτσι έβαλε τέλος στην εναλλαγή της εξουσίας και εξαέρωσε το κομματικό κατεστημένο.

   Στις 17 Ιουνίου έχουμε ξανά εκλογές, αφού, τα εκλεγέντα στην Βουλή κόμματα, δεν βρήκαν κοινό σημείο αναφοράς και δεν μπόρεσαν να φτιάξουν κυβέρνηση παρά την λαϊκή εντολή για ένα πολυκομματικό – κυβερνητικό μόρφωμα. Οι εντολές, που πήραν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν άκαρπες. Οι μεθαυριανές εκλογές είναι οι πιο καθοριστικές για την πορεία της χώρας.

   Όλα δείχνουν πως δύο κόμματα διεκδικούν, την πρωτιά η Ν.Δ. και ο ΣΥΡΙΖΑ με μικρό προβάδισμα της πρώτης. Τα διλήμματα Ευρώπη ή χάος, Ευρώ ή δραχμή, σταθερή κυβέρνηση ή ακυβερνησία είναι στην επικαιρότητα. Γεγονός είναι πως είμαστε στο σταυροδρόμι της ΣΩΤΗΡΙΑΣ ή της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, της Ευρωπαϊκής πορείας ή της οδυνηρής απομόνωσης, της ανάκαμψης και της ανάπτυξης ή της οπισθοδρόμησης και του ολέθρου.

   Το κόμμα που έχει ξεκάθαρο και κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα σε ευρώ είναι η Ν.Δ. με τον Αντώνη Σαμαρά. Εκεί υπάρχουν οι λύσεις για την ασφάλεια του πολίτη, την εγγύηση των καταθέσεών του, για το μεταναστευτικό, για την γραφειοκρατία, για την ΑΟΖ και για την σωτηρία της χώρας μας και των παιδιών μας. Η Ευρωπαϊκή ομπρέλα είναι ο μόνος εγγυητής της εξόδου από την κρίση και της καλής μας μελλοντικής πορείας.

   Δεν είναι καιρός για πειράματα και δεν πρέπει να παίξουμε με το μέλλον της πατρίδας μας. Αυτή την φορά ας βαδίσουμε με γνώμονα την λογική και το μέλλον της χώρας και όχι με τα συναισθήματα της πικρίας, της απογοήτευσης και της εκδίκησης. Το μήνυμα το πήραν όλα τα κόμματα και αυτό που προέχει τώρα είναι η ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδας μας. Αυτό θα γίνει μόνο με την Ν.Δ. πρώτο κόμμα, με την παραμονή μας στην Ευρώπη και με στήριγμα το κοινό νόμισμα δηλαδή το Ευρώ.

   Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για λάθη και παραλείψεις. Έχουμε ανάγκη από σταθερή και ικανή κυβέρνηση, βλέποντας μόνο δύο πράγματα την σωτηρία της χώρας μας και το μέλλον των παιδιών μας. Αυτά θα τα πετύχουμε ψηφίζοντας ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και στηρίζοντας τον Αντώνη Σαμαρά.

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑ, D.Ed., M. Ed., Ph.D.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com