A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Αυτοί θα είναι οι υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ!

E-mail Εκτύπωση PDF

tsipras-2Σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει μονοκομματική κυβέρνηση και δεν χρειαστεί συμμαχίες, ο Αλέξης Τσίπρας είναι έτοιμος να μοιράσει τα υπουργεία μεταξύ των στελεχών του...

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες από το πολιτικό ρεπορτάζ, ο Γιάννης Δραγασάκης προαλείφεται για αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με συντονιστικό ρόλο στα θέματα της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές και τα οικονομικά - παραγωγικά Υπουργεία.

Οι Γιάννης Βαρουφάκης και Ευκλείδης Τσακαλώτος ακούγονται ως επικρατέστεροι για το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ ο Γιώργος Σταθάκης έχει "κλειδώσει " για τη θέση του υπερ-υπουργού Ανάπτυξης.

Στο Υπουργείο Εξωτερικών, ετοιμάζονται ο Νίκος Κοτζιάς, παλαιός συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου και η βουλευτής Νάντια Βαλαβάνη, ενώ για το Υπουργείο Άμυνας ο Θοδωρής Δρίτσας.

Στο πιθανότατα ενοποιημένο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού φαίνεται να οδεύει ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, ενώ ακούγεται και το όνομα της Θεανώς Φωτίου που είχε πρωτοστατήσει σε κινητοποιήσεις στα Πανεπιστήμια.

Αν τελικώς υπάρξει ξεχωριστό (από το Ανάπτυξης) Υπουργείο Ενέργειας - Υποδομών - Μεταφορών και Δικτύων, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εκτιμάται ότι θα είναι υπουργός.

Το όνομα της Ζωής Κωνσταντοπούλου ακούγεται για το Δικαιοσύνης- Δημόσιας Τάξης, ενώ επικεφαλής της Διοικητικής Μεταρρύθμισης εκτιμάται ότι θα τεθεί ο Αλέξης Μητρόπουλος και του Υπουργείου Εργασίας, ο Δημήτρης Στρατούλης.

Στο χώρο της δημόσιας υγείας ακούγονται οι Ανδρέας Ξανθός ή Γιάννης Μπασκόζος.

Αν δεν υπάρξει κάποια συγχώνευση, στο Υπουργείο Περιβάλλοντος μπορεί να μπει η Ηρώ Διώτη.

Δίπλα στον νέο πρωθυπουργό με έλεγχο όλων των κρατικών μηχανισμών, όπως του ΣΔΟΕ, θα βρίσκεται ο Νίκος Παππάς.

Κυβερνητικός εκπρόσωπος θα είναι, εκτός απροόπτου, ο Πάνος Σκουρλέτης.

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com