A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Κανονικά οι συνταγές στη Θεσσαλία

E-mail Εκτύπωση PDF
syntagesΦάρμακα με πίστωση προμηθεύονται και πάλι οι ασφαλισμένοι του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας σε Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα, ενώ αναμένεται η αναστολή τη μη χορήγησης πίστωσης και στο Βόλο.

Αυτό τουλάχιστον θα συνεχιστεί έως και τις 23 Ιουνίου ως ένδειξη καλής θέλησης από τους φαρμακοποιούς για την εκταμίευση ενός ποσού από τον ΕΟΠΠΥ, που καλύπτει κατά 50% τις οφειλές του Απριλίου.

Την εκταμίευση συγκεκριμένα 122,1 εκατομμυρίων ευρώ για τους φαρμακοποιούς αποφάσισε η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ σε μία προσπάθεια εκτόνωσης του κλίματος, ώστε να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις και να ξαναρχίσει η χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους.

Να σημειωθεί ότι κατά την τελευταία συνέλευση των φαρμακοποιών αποφασίστηκε πανελλαδική αναστολή των κινητοποιήσεών τους μόνον υπό τον όρο ότι θα ξεκινήσει η διαδικασία πληρωμής των συνταγών μηνός Απριλίου και με χρονικό ορίζοντα εξόφλησης εντός των συμβατικών υποχρεώσεων του ΕΟΠΥΥ.

Οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Θεσσαλίας επομένως, αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς ο Οργανισμός εξόφλησε τις οφειλές για τον μήνα Μάρτιο και τα μισά χρήματα του Απριλίου.

Η ανοχή τους φθάνει μέχρι τις 23 Ιουνίου για να δοθούν και τα υπόλοιπα χρήματα του Απριλίου και αν δεν συμβεί κάτι τέτοιο, είναι πιθανόν να προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις.

Το βάρος πλέον θα πέσει στην επόμενη κυβέρνηση.

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com