A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΔΗΛΩΣΗ ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

xatzigakis

Σωτήρης Χατζηγάκης: «Να μην καταστεί η ΝΔ απολειφάδι τύπου ΠΟΛΑΝ και σαν την «Ένωση Κέντρου» του Ζίδγη»
Η σημερινή ηγεσία της ΝΔ οφείλει να αποχωρήσει «εδώ και τώρα». Η μεγάλη μας παράταξη δεν πρέπει να καταστεί κομματικό απολειφάδι τύπου ΠΟΛΑΝ, ούτε να θυμίζει το πολιτικό φάντασμα της παλιάς «Ένωσης Κέντρου» του μακαρίτη του Ζίγδη. Συνεπώς έχουμε καθήκον και ευθύνη όλοι όσοι αγωνιστήκαμε και ματώσαμε για τη μεγάλη δημοκρατική μας παράταξη ν’ αναλάβουμε πρωτοβουλίες ώστε να επανέλθει αυτή στις ρίζες της, στις ιδεολογικές κατευθύνσεις του «μεσαίου χώρου» και του ριζοσπαστικού (κοινωνικού) φιλελευθερισμού όπως άλλωστε τις είχαν διαχρονικά προσδιορίσει οι ιστορικοί της ηγέτες, Κωνσταντίνος και Κώστας Καραμανλής, Ευάγγελος Αβέρωφ και Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Έχουμε, επίσης, βαθιά υποχρέωση απέναντι στην ιστορία μας, στο δημοκρατικό πολίτευμα και στους θεσμούς του καθώς και στους πολυπληθείς οπαδούς μας, να «εμποδίσουμε» το κόμμα μας από την ακροδεξιά στροφή και ν’ αποφύγουμε την απομόνωση στην οποία το οδηγεί η «ανάδελφη» ηγεσία του.
Εξάλλου, στη νέα εποχή που ανατέλλει τώρα στην Ευρώπη και σ’ όλο τον κόσμο, η ΝΔ με τη σημερινή της ηγεσία δεν μπορεί να πορευθεί με προοπτική και αισιοδοξία στο μέλλον.
Σωτήρης Χατζηγάκης

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com