A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Όνειρα γλυκά… κ. Σαμαρά…!

E-mail Εκτύπωση PDF

samaras

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας D. Ed., M.Ed., Ph.D. – Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.

pateras

Περάσαμε, ως χώρα, την πιο σύντομη αλλά και την πιο κρίσιμη Εκλογική περίοδο. Σε σχεδόν τρεις εβδομάδες οδήγησαν τους πολίτες στην κάλπη, όχι τόσο γιατί το ήθελαν αλλά γιατί αναγκάστηκαν μετά τις ατυχείς και άκαρπες τρείς ψηφοφορίες, για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ήταν, ευτυχώς, Συνταγματική επιταγή οι πρόωρες Εκλογές.

Δυστυχώς, όμως, το κλίμα ήταν πολύ βαρύ και η πόλωση ήταν η μεγαλύτερη μετά το 1985. Η Συγκυβέρνηση, που εκπροσωπούνταν από τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, το παλαιοκομματικό, το πελατειακό και το ολιγαρχικό κράτος και η Αντιπολίτευση, που έφερνε το Νέο, το φρέσκο, το Δημοκρατικό και την Ελπίδα για την σωτηρία της πατρίδας μας. Δύο χώροι λοιπόν συγκρούονταν, ο μεν πρώτος για να παραμείνει στην Εξουσία, ο δε δεύτερος για να διώξει το παλιό και το σάπιο και για να χτίσει προϋποθέσεις ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας στην καταστραμμένη κοινωνία μας.

          Οι πολιτικές τακτικές που ακολουθήθηκαν και τα … όπλα… που χρησιμοποίησαν οι… μονομάχοι ήταν τελείως διαφορετικά. Ο αδίστακτος τέως Πρωθυπουργός προτίμησε τα μισητά διλήμματα, του εκφοβισμού, την οικονομική τρομοκρατία και τις πρωτοφανείς απειλές. Μόνον αυτός και ο Βενιζέλος εγγυόταν την … σταθερότητα της χώρας, της χώρας, που αυτοί με τις απαράδεκτες πολιτικές οδήγησαν στην καταστροφή. Αλήθεια ποιος τους είχε ανακηρύξει ως Σωτήρες; Όχι βέβαια ο Λαός. Εκείνοι που τους ήθελαν και τους συμβούλευαν ήταν οι … Συγκλητικοί, οι αυλικοί, τα Τρωκτικά που μάζεψαν γύρω τους και οι επαγγελματίες πολιτικοί με την στήριξη, φυσικά των πουλημένων… Μεγαλοδημοσιογράφων, των Διεφθαρμένων Τζακιών και των Διαπλεκομένων οικονομικών συμφερόντων.

          Αυτοί ήταν η μία πλευρά, που την μισούσε θανάσιμα ο κατεστραμμένος πολίτης. Η άλλη πλευρά με τις λαϊκές ρίζες και με την γνώση των τεράστιων προβλημάτων της κοινωνίας, ήταν η καθαρή πολιτική των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ., και λοιπών κομμάτων, που αγωνιζότανε κόντρα στο παλιό, το ανήθικο, το ψεύτικο, το καταστροφικό και το αντιδημοκρατικό.

          Οι πολίτες ήθελαν ανανέωση του πολιτικού σκηνικού, Νέα Κυβέρνηση κι έτσι έδωσαν την σκυτάλη στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμένο, που οι δημοσκόποι τον έθαβαν μέχρι την τελευταία στιγμή. Έτσι αλλάξαμε Σελίδα και τιμωρήθηκε η αλαζονεία του ψευδολόγου τέως Πρωθυπουργού και δικαιώθηκε η πολιτική της ελπίδας της Νέας Κυβέρνησης. Έφυγε… νύχτα ο Αντώνης Σαμαράς από το Μαξίμου και έκανε το μεγάλο λάθος να μην παραδώσει, το Πρωθυπουργικό Μέγαρο στο νέο Πρωθυπουργό και εκλεκτό του Λαού. Δεν είχε ούτε ίχνος πολιτικού πολιτισμού. Η αλαζονεία της εξουσίας τον έκανε να καταστρέψει την Ν.Δ. και την χώρα. Κρίμα.

          Η παράσταση των υποτακτικών της Τρόικας έλαβε τέλος. Ήρθε η ώρα να δείξουμε ποιοι είμαστε ως Έθνος. Σεβόμαστε τους Ευρωπαίους Εταίρους, ζητούμε αλληλεγγύη και δεν θέλουμε να μας χρησιμοποιούν άλλο ως ΣΚΙΑΧΤΡΟ των χωρών της Ευρώπης. Δεν πρέπει να υποκύψουμε σε νέους εκβιασμούς κυρίως των Γερμανών. Η νέα κυβέρνηση Σωτηρίας θα πετύχει, γιατί έχει την πλειοψηφία του Λαού με το μέρος της και γιατί αυτή μόνο μπορεί να μας βγάλει από την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση, που μας έριξαν οι κλέφτες του Δημοσίου Πλούτου και οι πολιτικοί των τζακιών και του σαθρού κατεστημένου.

          Ας βάλουμε όλοι… πλάτη για να σώσουμε την Ελλάδα, και τα παιδιά μας. Η εποχή των Βαρβάρων… πέρασε χωρίς επιστροφή. Ο Σαμαράς υπήρξε ο μοιραίος άνθρωπος για την χώρα και για την παράταξη.

          Καληνύχτα και …..όνειρα γλυκά …..Αντωνάκη…!

         

         

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com