A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Την Τετάρτη το απόγευμα η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας

E-mail Εκτύπωση PDF

tsoliasΤην Τετάρτη το απόγευμα θα διεξαχθεί, το πιθανότερο, η ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σε αυτή την απόφαση φέρεται να έχει καταλήξει η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά από συνεννόηση με την κυβέρνηση. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σακελλαρίδης δήλωσε σήμερα ότι το όνομα του υποψηφίου για το ύπατο πολιτειακό αξίωμα αναμένεται να συζητηθεί κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, στις 16.00 το απόγευμα, ενώ την ίδια ώρα θα συνεδριάσει και η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.
«Αύριο Τρίτη, στις 16:00, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο πρωθυπουργός της χώρας θα ανακοινώσει πρώτα, ως οφείλει, την υποψηφιότητα του Προέδρου (σ.σ. της Δημοκρατίας)» επανέλαβε σήμερα, στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και τόνισε:
«Αυτήν τη στιγμή, πιστέψτε με, υπάρχει κλίμα απόλυτης συναίσθησης της ευθύνης από όλα τα στελέχη και της κυβέρνησης και της ΚΟ».
Η Bουλή εκλέγει με ονομαστική ψηφοφορία Πρόεδρο με την πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών και απαιτούνται 180 ψήφοι.
Αν δεν επιτευχθεί η πλειοψηφία αυτή, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται μέσα σε πέντε ημέρες και εκλέγεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκείνος που συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών με 151 ψήφους.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com