A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Κέρδη ως και 115 ευρώ το μήνα για τους Ελεύθερους Επαγγελματίες

E-mail Εκτύπωση PDF

kerdiΥπάρχουν και καλά νέα για τους Ελεύθερους Επαγγελματίες που έχουν πρόβλημα στην καταβολή των ασφαλιστικών τους εισφορών. Έρχεται ρύθμιση που θα επιτρέπει να κατέβουν ως και τρεις ασφαλιστικές κατηγορίες εξασφαλίζοντας αρκετά χρήματα. Στο νέο νομοσχέδιο θα υπάρχει ρύθμιση που θα επιτρέπει αλλαγή ασφαλιστικής κλίμακας για έναν χρόνο. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες δηλαδή θα μπορούν για έναν χρόνο να καταβάλουν μικρότερες ασφαλιστικές εισφορές έτσι ώστε να ανασάνουν κάπως από τα έξοδα που τους πνίγουν λόγω κρίσης.
Σύμφωνα με τα παραδείγματα που δίνει στην εφημερίδα Το Έθνος ο ειδικός σε θέματα Ασφαλιστικού Δικαίου Διονύσης Ρίζος οι ασφαλισμένοι μπορούν να γλιτώσουν ποτά που ξεπερνούν τα 1.300 ευρώ το χρόνο.

Ένας ασφαλισμένος στην κατηγορία Π08 του ΟΑΕΕ μπορεί να πάει στην κατηγορία Π05 και από τα 504 ευρώ που πληρώνει σήμερα να πέσει στα 386 ευρώ/μήνα.
Αντίστοιχα εάν ένας ασφαλισμένος επιλέξει για ένα χρόνο να πάει από την κατηγορία Π10 στην Π07 μπορεί αντί για 572 ευρώ/μήνα να πληρώνει 466 ευρώ/μήνα.
Ένας ασφαλισμένος του πρώην ΤΣΑ με κρατήσεις 538 ευρώ στην κατηγορία Π09 μπορεί να καταβάλει μόνο 436 ευρώ για έναν χρόνο εάν υπαχθεί στην κατηγορία Π06.

newsit.gr

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com