A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δεν αποσύρονται τα ν/σ για την ανθρωπιστική κρίση και τις 100 δόσεις

E-mail Εκτύπωση PDF

vouliΗ κυβέρνηση θέλησε να απαντήσει άμεσα στις πληροφορίες που θέλουν τους "θεσμούς" να επιχειρούν να μπλοκάρουν τα νομοσχέδια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και τις 100 δόσεις. Η επιστολή του επικεφαλής της Κομισιόν στο "Brussels Group" με επιστολή του χαρακτηρίζει "μονομερή ενέργεια" το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ωστόσο, η κυβέρνηση απαντά πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω.
«Συνεχίζονται μέσω δηλώσεων, ενστάσεις και άτοπες αιτιάσεις από διεθνείς παράγοντες και εκπροσώπους των θεσμών. Είναι σαφές ότι δεν υφίσταται θέμα παραβίασης της συμφωνίας της 20ης Φεβρουαρίου», αναφέρει σε δήλωσή του ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης και αόμη προσθέτει:
«Η προώθηση των νομοθετικών πρωτοβουλιών και οι σχετικές αναρτήσεις νομοσχεδίων που θα γίνουν σήμερα – αύριο αποτελούν τον πυρήνα της προώθησης των μεταρρυθμίσεων που από κοινού έχουμε δεσμευτεί.
Λέμε ευθέως ότι η εισήγηση της Υπουργού Θεανώς Φωτίου αποτελεί την έμπρακτη κυβερνητική θέση απέναντι σε αστήρικτες αιτιάσεις και μάλιστα σε ένα ζήτημα που αφορά την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης».
Στο ίδιο κλίμα και η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου έσπευσε να υπογραμμίσει: «Η νομοθετική πρωτοβουλία της Βουλής δεν εκβιάζεται».
Λίγο αργότερα, κατατέθηκε το νομοσχέδιο για τη ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία σε 100 δόσεις.
Το νομοσχέδιο έχει τίτλο «Ρυθμίσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας» και κατατέθηκε ως κατεπείγον προκειμένου, όπως αναφέρεται στο σχετικό σημείωμα, να υπάρξουν άμεσα έσοδα για το δημόσιο.
Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου θα συζητηθεί την Πέμπτη στις Επιτροπές Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων και την Παρασκευή στην Ολομέλεια.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com