A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. – Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
Από χίλια κύματα περνάει τα τελευταία χρόνια η πολυβασανισμένη πατρίδα μας. Ο κακός τρόπος λειτουργίας της Δημοκρατίας, οι αγκυλώσεις και η δυσλειτουργία του κράτους, η πρωτοφανής γραφειοκρατία και η νοοτροπία των πολιτών, των πολιτικών και των υπαλλήλων έφεραν την χώρα προ του γκρεμού, χωρίς, όμως, να αναλαμβάνουν την ευθύνη οι υπεύθυνοι και χωρίς να τιμωρείται κανένας για τα όσα έλαβαν χώρα τις τελευταίες δεκαετίες στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου. Έτσι φτάσαμε στην κρίση, η οποία από το 2009 μέχρι και σήμερα δεν λέει να ξεπεραστεί. Τα τραγικά λάθη και τα μεγάλα συμφέροντα έφεραν τα πάνω κάτω στην Ελληνική κοινωνία, η οποία δεν περίμενε ποτέ τέτοιες καταστάσεις. Τα δύσκολα ήρθαν από τότε που ο Γιώργος Παπανδρέου έφερε το Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα με μια απρόσμενη και κακώς οργανωμένη κίνηση. Τα κοράκια της διεθνούς οικονομίας βρήκαν την ευκαιρία να στεγνώσουν την επιχειρηματικότητα και την οικονομία της Ελλάδας και να επιβάλουν αυτοί τους όρους λειτουργίας του κράτους και της κοινωνίας.
Το αποτέλεσμα ήταν και παραμένει τραγικό. Έκλεισαν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, έβαλαν μαύρες το σωστοί και τίμιοι πολίτες πέρασαν στην ανεργία, στην φτώχεια, την εξαθλίωση, τις αυτοκτονίες και πετάχθηκαν έξω από το Ασφαλιστικό σύστημα, χωρίς καμία πρόσβαση στο αγαθό της Υγείας. Ό,τι οικονομικές δυνατότητες απέμειναν τις έφαγε το Τραπεζικό σύστημα και η πρωτοφανής φοροκαταιγίδα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.
Βγήκε πρόσφατα μια νέα Κυβέρνηση Σωτηρίας, η οποία δεν έχει καμία ευθύνη για την μεγάλη ληστεία... που υπέστη ο τόπος και η οποία δέχεται καθημερινά ανελέητο σφυροκόπημα από αυτούς, που έπρεπε να ναι στα χέρια της Δικαιοσύνης, από τα στελέχη της Διαπλοκής και της Διαφθοράς, από Καναλάρχες, Μεγαλοεκδότες, Μεγαλοεργολάβους και Δημοσιογράφους, από το σύστημα της Αντιπολίτευσης και από τους Δανειστές και .... υποτιθέμενους εταίρους της Ε.Ε.
Στην κυριολεξία με καθημερινές δηλώσεις τρομοκρατούν τους πολίτες, τους οδηγούν σε απόγνωση, ενώ σφίγγουν την θηλιά στο λαιμό της χώρας και ετοιμάζονται για οικονομική ασφυξία. Η ... κάνουλα της χρηματοδότησης έκλεισε από την Κ.Ε.Τ. , χρήμα δεν υπάρχει στην αγορά, ο κόσμος γίνεται καθημερινά φτωχότερος και άνεργος ενώ οι πλούσιοι πολλαπλασιάζονται.
Η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δεν πρέπει να σχοινοβατεί, χωρίς δίκτυ ασφαλείας. Γι' αυτό ο Πρωθυπουργός πριν περάσει το πολυνομοσχέδιο, πρέπει να ζητήσει από τους Εταίρους πρώτα τα λεφτά, που μας έταξαν και μετά να γίνει οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση και συμφωνία. Πρέπει να μας δώσουν το 1,9 δις. Ευρώ από την Ε.Κ.Τ., που είναι τα κέρδη από τα Ελληνικά ομόλογα και τα 7,2 δις. Ευρώ που είναι η βοήθεια που υποσχέθηκαν οι Ευρωπαίοι.
Η ρευστότητα θα αλλάξει την ψυχολογία και θα δώσει στον Λαό την ελπίδα για έξοδο από την καταστροφική Μνημονιακή λιτότητα, που πήρε την ζωή και τα όνειρα των παιδιών μας και έφερε την κόλαση... στην πατρίδα μας.
Βάτε τέλος στην αβεβαιότητα... και Σώστε την Χώρα...! Κάντε μια αμοιβαία αποδεκτή συμφωνία χωρίς νικητές και ηττημένους.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com