A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Απελευθερώνονται οι πλειστηριασμοί. Τα σενάρια για την πρώτη κατοικία

E-mail Εκτύπωση PDF

spitiΤην πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών θέτουν μετ' επιτάσεως στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με την Αθήνα οι «θεσμοί» και υπογραμμίζουν την ανάγκη προστασίας της πρώτης κατοικίας μόνο για όσους δανειολήπτες μπορούν να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε πραγματική οικονομική αδυναμία και σαφώς για εκείνους που ανήκουν στην ομπρέλα προστασίας που προσφέρει το νομοθετικό πλαίσιο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. Στο τραπέζι υπάρχει όμως και μία ακόμη πρόταση, η οποία προβλέπει την προστασία όσων κατοικιών έχουν αντικειμενική αξία έως 80.000-100.000 ευρώ. Πρόταση η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται να κερδίζει έδαφος στις διαπραγματεύσεις.
Ασφαλείς πληροφορίες της Realnews αναφέρουν ότι η πίεση, κυρίως από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, για την πλήρη απελευθέρωση των πλειστηριασμών στην πρώτη κατοικία έχει φθάσει πλέον σε οριακό σημείο.
Το... πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται από τη Μεγάλη Εβδομάδα όταν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα απέρριψε την ελληνική πρόταση, η οποία προέβλεπε την προστασία από τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας με αντικειμενική αξία έως 250.000-300.000 ευρώ.
Αξία μεγαλύτερη από αυτήν που όριζε ο τελευταίος νόμος, ο οποίος προστάτευε την κατοικία με αντικειμενική αξία έως 200.000 ευρώ. Νόμος που σήμερα δεν ισχύει καθώς έληξε την 31η Δεκεμβρίου και έκτοτε όλοι ζούμε σε καθεστώς πλήρους απελευθέρωσης των πλειστηριασμών, με τη διαφορά ότι οι τράπεζες δεν τους κάνουν καθώς δεν τις συμφέρει να βρεθούν με χιλιάδες ακίνητα χαμηλής αξίας.
Ωστόσο, η κυβέρνηση οφείλει να νομοθετήσει ένα πλαίσιο προστασίας για όσους έχουν πραγματική ανάγκη χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, τα οποία εξυπηρετούν δανειολήπτες που διαθέτουν κινητή και ακίνητη περιουσία και δεν πληρώνουν συνειδητά...

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com