A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΣΟΚ

E-mail Εκτύπωση PDF

pasok-1Σύμφωνα με το καταστατικό μας και τις αποφάσεις του Συνεδρίου:

1. Συγκροτείται Επιτροπή Εκλογών με χρέη Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, που θα έχει την ευθύνη της όλης διαδικασίας, με τον συντονισμό του Νίκου Σαλαγιάννη, αποτελούμενη από τους συντρόφους: Βογανάτση Δημήτρη, Δρούλια Ηρακλή, Κωνσταντόπουλο Δημήτρη, Λαμπρίδη Διονύση, Λεβέντη Θανάση, Πανταζή Κώστα.

2. Σε κάθε Ν.Ε., συγκροτείται Επιτροπή Συντονισμού που αποτελείται από τον Γραμματέα της Ν.Ε., και τους εκπροσώπους των υποψηφίων Προέδρων (ένας από κάθε υποψήφιο) που θα έχει την εποπτεία της όλης διαδικασίας στο νομό και θα επικοινωνεί με την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή. Συντονιστής επιτροπής είναι ο Γραμματέας της Ν.Ε. Οι Επιτροπές Συντονισμού συνεδριάζουν μέχρι την Παρασκευή 12 Ιουνίου για να οργανώσουν τις πιο κάτω απαραίτητες ενέργειες και τις κοινοποιούν άμεσα στην ΚΕΕ για να γίνει η πιστοποίηση.

3. Σε κάθε εκλογικό κέντρο θα συγκροτηθεί 5μελής Εφορευτική Επιτροπή, στην οποία συμμετέχουν και αντιπρόσωποι των υποψηφίων (ένας από κάθε υποψήφιο). Όπου υπάρχουν δυσλειτουργίες, την ευθύνη συγκρότησης έχει η ΚΕΕ σε συνεννόηση με τις νομαρχιακές Επιτροπές Συντονισμού, πάντα με την αρχή της ομοφωνίας

4. Κάλπη θα στηθεί όπου και στις εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων δηλαδή στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

5. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί με βάση το νέο μητρώο των μελών και φίλων μας και με βάση τους εκλογικούς καταλόγους. Το Μητρώο ανοίγει και πάλι την Κυριακή 14 Ιουνίου κατά τις ώρες της ψηφοφορίας προκειμένου να εγγραφούν και να ψηφίσουν νέα μέλη και φίλοι. Οι εγγραφές συσχετίζονται με τον εκλογικό κατάλογο του ΥΠΕΣ.

6 Τα ψηφοδέλτια θα είναι 3 ξεχωριστά, ένα για κάθε υποψήφιο, συν 1 λευκό και θα σας αποσταλούν με courier

7 Λόγω της ιδιαίτερα δύσκολης οικονομικής κατάστασης του Κινήματος κάθε μέλος και φίλος στην ψηφοφορία θα καταβάλλει υποχρεωτικά το ποσό του 1 ευρώ για την συμμετοχή του.

8 Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 9:00 έως 19:00. Η συμμετοχή προϋποθέτει υποχρεωτικά την επίδειξη σχετικών επίσημων εγγράφων ταυτοπροσωπίας. (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, βιβλιάριο υγείας)

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΉΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Ο Γραμματέας – Συντονιστής
της Δ.Ο.ΠΑΣΟΚ
Δήμου Καλαμπάκας:
Αθανάσιος Καρνέζης

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com