A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

E-mail Εκτύπωση PDF
paterasH κυβέρνηση, με Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά και με την στήριξη του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη, θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί και ως κυβέρνηση της «τελευταίας ευκαιρίας», αφού ανέλαβε το πιο δύσκολο έργο από την Μεταπολίτευση και μετά, δηλαδή να παραμείνει η χώρα μας στο Ευρώ, να κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, τους δανειστές και τους Εταίρους και να βγάλει την κοινωνίας μας από την οικονομική τραγωδία, που περνάει εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ο Ελληνικός λαός στις τελευταίες εκλογές, είτε από τον φόβο να δεσμευθούν οι καταθέσεις των πολιτών, είτε από τον φόβο να βγει η χώρα μας από την Ευρωζώνη, όπως έλεγαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στον παλαιό και αναξιόπιστο Δικομματισμό, ο οποίος αναμορφώθηκε μέσω της στήριξης από ένα κομμάτι της Αριστεράς, την Δημοκρατική Αριστερά. Ταυτόχρονα, όμως, έστειλε το καθαρό μήνυμα ότι υπάρχει κι άλλη λύση, εφόσον η σημερινή πολιτική τάξη δεν τα καταφέρει.

Ο Αντώνης Σαμαράς, έφτιαξε μια κυβέρνηση που κινείται από τον χώρο της Δεξιάς μέχρι τον χώρο της Αριστεράς. Αυτό είναι ένα πρωτοφανές πείραμα για την χώρα μας. Το μέλλον θα δείξει αν η συμμαχική συμπόρευση πετύχει ή αν αποτύχει.

Στόχος αυτής της πολιτικής συμπαράταξης είναι να διαμορφωθεί ένα σκηνικό πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής σταθερότητας, που θα φτάσει την χώρα τουλάχιστον μέχρι τις Ευρωεκλογές του 2014. Αυτός είναι λογικά και ο ορίζοντας της κυβέρνησης και αυτή είναι μια ρεαλιστική προσέγγιση, και μάλιστα στην καλύτερη των περιπτώσεων. Η άποψη ότι θα ναι μια κυβέρνηση «Μακράς πνοής», δηλαδή τετραετίας φαντάζει ως ουτοπία, αφού όλοι γνωρίζουν πως όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις ήταν το πολύ κυβερνήσεις διετίας και ήταν και μονοκομματικές.

Φαίνεται πως το σημερινό πολιτικό σχήμα καλείται να κερδίσει την εκτίμηση τόσο των πολιτών όσο και όλης της υφηλίου και να λύσει τον «Γόρδιο Δεσμό» της οικονομίας που τόσο παράλογα και απάνθρωπα έστησαν οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις.

Μακάρι να πετύχει τους στόχους της για το καλό της πατρίδας μας και των παιδιών μας. Όλοι, βέβαια, κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Γράφει ο Δρ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ, D.Ed., M.Ed., PH.D.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com